Digital Signage @ Moochie Frozen Yogurt

25.04.2015

 

 

 

Voor de installatie van een digital signage systeem in hun winkels in Gent, Hasselt, Mechelen en Brugge deed Moochie beroep op Sovilux.  Moochie draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en koos voor professionele led – schermen van LG Electronics en Philips. Deze energiezuinige schermen zijn zo afgeregeld dat ze automatisch in – en uitgeschakeld worden. Brightsign – spelers zorgen voor de aansturing van de content op de schermen en  bieden de mogelijkheid om deze eenvoudig aan te passen. De schermen werden minutieus ingewerkt om het hippe, stijlvolle interieur van de shops alle eer aan te doen.
 

Alles over Moochie en hun overheerlijke producten vindt u hier: Moochie-frozenyogurt

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

   ©2020 by Sovilux BVBA