Stunt & Dive Show 'Gold Rush'

25.04.2015

 

 

Begin april opende Bellewaerde de deuren voor het nieuwe seizoen. Met de interactieve en spectaculaire Stunt & Dive Show ‘Gold Rush’ pakte Bellewaerde meteen uit met een wereldprimeur. Duikers springen vanop 25 meter hoogte in een klein zwembad van slechts 10 meter diameter en 4 meter diep!
Voor deze show, die dagelijks meerdere keren vertoond wordt, is uiteraard de audiovisuele omkadering onontbeerlijk. Samen met Bose werd een studie gemaakt om een perfecte geluidsweergave te kunnen garanderen. Door gebruik van Bose Modeler® software werd een ontwerp gemaakt waardoor men op voorhand kon zien hoe het systeem zou klinken nadat het geïnstalleerd werd. Met veel precisie werd berekend waar de luidsprekers dienden geïnstalleerd te worden en hoe het geluid feilloos kon afgeregeld worden. Hierdoor kan het publiek op elk zitje van de tribune genieten van een uitstekende geluidskwaliteit.  Naast de geluidsinstallatie zorgde Sovilux ook voor de integratie van het Coolux – systeem waarmee effecten via DMX en audiofragmenten kunnen aangestuurd worden. Om de strakke deadline te halen werd de volledige rackbouw nauwkeurig voorbereid in onze gebouwen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

   ©2020 by Sovilux BVBA