Audiovisuele oplossingen voor het onderwijs.

01.09.2017

Het snel evoluerend aanbod audiovisuele toepassingen is groot. Een passend product hangt af van vele factoren, wat is de doelgroep; de behoeften van een klaslokaal voor het basisonderwijs zijn nu eenmaal verschillend dan die in het middelbaar onderwijs. En wat is de beste keuze voor uw auditorium? Wordt er gewerkt met tablets, een interactief whiteboard of videoprojectie? In hoeverre speelt de de helderheid en de oppervlakte van de ruimte een rol? Is er voldoende projectieafstand en wat met de kabels? Veel factoren, veel producten. Een HDMI kabel, een ophangbeugel, een projector(lamp) of de inrichting van een volledig auditorium? We begeleiden u graag in al uw educatieve projecten.

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een ruim aanbod aan interactieve whiteboards, tablets, tv-schermen, projectoren, projectieschermen en geluidsinstallaties. Komt u het materiaal afhalen, zorgen wij voor de verzending of verkiest u dat ons ervaren technisch team alles komt installeren en afregelen? Alles kan, de ondersteuning, de dienst na verkoop en de kwaliteit blijven steeds dezelfde.

 

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte of audit.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

   ©2020 by Sovilux BVBA