Wij zijn fan: Philips Brilliance B-line 258B6QUEB - Eenvoudige USB-C-aansluiting en kristalheldere IPS-beelden.

10.12.2017

 

De Philips B Line-monitor met USB-Caansluiting voor het eenvoudig docken van een notebook via één kabel,voor het snel verzenden van gegevens en video naar een kristalheldere QHD IPS-monitor en zelfs het opladen van de notebook.

 

 

Kristalheldere beelden

 

Deze Philips-beeldschermen bieden kristalheldere,Quad HD beelden van 2560 x 1440 pixels. Uw beelden komen tot leven door de hoge prestaties en de grote pixeldichtheid. De beelden kunnen afkomstig zijn van verbindingen met hoge bandbreedte zoals DisplayPort,HDMI of Dual link DVI. Of u nu een veeleisende professional bent die extreem gedetailleerde informatie voor zijn CAD-CAM toepassingen nodig heeft of die grafische 3D-toepassingen gebruikt,of een financieel expert bent die met enorme spreadsheets werkt,Philips-displays geven u een kristalhelder beeld.

 

 

IPS-technologie

 

IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien,zelfs in een draaimodus van 90 graden! De IPS-schermen bieden,in tegenstelling tot de normale TN-panelen,scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's,het afspelen van films en het surfen op internet,maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

 

 

Trillingsvrije technologie

 

Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

 

 

SmartImage

 

SmartImage is een exclusieve,geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren,zoals Kantoor,Foto,Film,Game,Economisch enz.,zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast,de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties;de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

 

 

Ultradunne rand

 

Het scherm heeft zeer smalle randen die zorgen voor minimale afleiding en een maximale kijkgrootte. Het is bij uitstek geschikt voor opstellingen met meerdere schermen zoals bij gaming,grafisch ontwerp of professionele toepassingen. Dankzij de zeer smalle rand hebt u het gevoel dat u één groot scherm gebruikt.

 

 

SmartErgoBase

 

De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort,om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken,zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

 

USB-C-dock

 

De USB 3.1 type C-kabel heeft een slanke en omkeerbare aansluiting zodat u gemakkelijk kunt docken met één kabel. Met USB 3.1 krijgt u de hoogste snelheden,20 keer zo snel als USB 2.0,waardoor u een 4K-film in minder dan 60 seconden kunt overdragen. Maak het gemakkelijker voor uzelf door al uw randapparatuur op uw monitor aan te sluiten als een dock met één kabel naar het notebook,inclusief de video-uitvoer met hoge resolutie van uw PC naar de monitor. Bovendien kunt u met USB-C uw notebook zelfs voeden en opladen via de monitor,zodat u geen extra voedingskabels meer nodig hebt. Alle aansluitingen via één eenvoudige kabel.

 

Meer info en/of een demo ? Contacteer ons vandaag nog.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

   ©2020 by Sovilux BVBA