OVER

SOVILUX

Advies, installatie en onderhoud van audiovisuele apparatuur en verlichting

 

Sovilux levert en installeert professionele audiovisuele installaties. Je krijgt advies, ontvangt een voorstel voor de technische opstelling en rekent op ons voor de installatie en uitleg. Ook daarna schakel je ons in voor onderhoud en updates, om informatie op de schermen te actualiseren of om de boodschappen van je omroepsysteem te wijzigen.

 

Bevoorrechte partner

Sovilux is een erkende, professionele partner van Bose, Sony, Sennheiser en LG Electronics, dus profiteer je van correcte prijzen. Voor je wensen en budget overwegen we álle professionele systemen die er op de markt zijn – tenminste als ze hun degelijkheid hebben bewezen. Zo profiteer jij jarenlang van je goede investering.

 

Door de wol geverfde, flexibele installateurs

 

Voor de plaatsing van je nieuwe audiovisuele installatie werkt Sovilux samen met enkele vaste technici en elektriciens. Ze helpen je op weg met je nieuwe beamer, schermen en geluidsinstallatie. En leggen zelfs de elektriciteit en het nieuwe netwerk als het over grotere projecten gaat. Ze werken netjes en discreet – want de show must go on binnen je bedrijf. Heb je liever dat ze ‘s avonds of in het weekend komen werken? Dat kan ook.

 

Gepassioneerd door licht, geluid en beeld

 

Heb je een vraag over audiovisuele technieken? Dan is Pieter Voet je aanspreekpunt bij Sovilux. Samen met zijn collega’s houdt hij de vinger aan de pols van de sector. Hij kickt op nieuwe ontwikkelingen en snufjes, en schoolt zich continu bij. Zo ben jij zeker dat je audiovisuele technieken dik in orde zijn.

 

Verkoop van audiovisuele 

installaties voor professionals.

   ©2020 by Sovilux BVBA