AUDAC Certified Partner

De keuze om samen te werken met AUDAC was snel gemaakt. Dit Belgische merk is innovatief op vlak van audiovisuele oplossingen. Door te kiezen voor AUDAC kunnen wij onze klanten hoog kwalitatieve AV apparatuur aanbieden. De samenwerking met AUDAC verloopt ook steeds vlot dankzij het persoonlijke contact met iedereen binnen het bedrijf. Sovilux is trots om het AUDAC Certified Partner label te vertegenwoordigen als bewijs dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van AUDAC.

Audac Certified Partner
Audac partner award

AUDAC Partner Award 2022

Voor één van onze AUDAC realisaties mochten wij een award in ontvangst nemen. Wij wonnen in de categorie Beste AUDAC Touch 2 Integratie met onze casestudie voor PAULO.  

 

De Provinciale Academie voor Urgentiediensten en Lokale Overheden organiseert vorming, training en opleidingen. Dit multidisciplinair opleidingscentrum deed beroep op Sovilux voor het upgraden van hun aula. Met de nieuwe AUDAC Touch 2 besturing maakt Sovilux het mogelijk om alle audio- en videoapparatuur te integreren en aan te sturen via één systeem. Inspired by sound

Het is wat we ervaren door onze eigen zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven.
Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die wij ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de conventionele grenzen. 


Onze AUDAC realisaties