AUDAC Certified Partner

De keuze om samen te werken met AUDAC was snel gemaakt. Dit Belgische merk is innovatief op vlak van audiovisuele oplossingen. Door te kiezen voor AUDAC kunnen wij onze klanten hoog kwalitatieve AV apparatuur aanbieden. De samenwerking met AUDAC verloopt ook steeds vlot dankzij het persoonlijke contact met iedereen binnen het bedrijf. Sovilux is trots om het AUDAC Certified Partner label te vertegenwoordigen als bewijs dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van AUDAC.

audac-certified-partner.jpg
Inspired by sound

"Het is wat we ervaren door onze zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven.

Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die wij ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de convetioneele grenzen."

Onze AUDAC realisaties

Sovilux heeft reeds in tal van projecten AUDAC apparatuur toegepast. Hieronder een kleine selectie van onze AUDAC realisaties: