AV Partner

Sovilux levert en installeert professionele audiovisuele installaties aan klanten in tal van sectoren. Maar wist je dat wij ook regelmatig samenwerken met partners? 

Ben jij een interieurarchitect of standenbouwer en vraagt je klant om een geïntegreerd audiosysteem, maar is dat niet jouw vakgebied? Heb jij een AV-verhuurbedrijf of een winkel die verschillende audiovisuele apparatuur verkoopt, maar heb je geen installateurs of consultants? Of heb je misschien een ander complex project waarbij je zelf niet over de nodige audiovisuele expertise beschikt? Dan kunnen wij jou daarbij helpen! 

Als partner denkt Sovilux samen met jou na over hoe we jouw klant een beter resultaat kunnen geven. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om via een samenwerking beroep te doen op onze expertise. Op die manier realiseren wij, als partner, een deel van jouw totaalproject. Want als we onze knowhow, ervaring en mensen delen, bedienen we onze klanten nóg beter. 

Wat doen we voor onze professionele av-partners?

  • Technisch advies over de keuze en opstelling van audiovisuele installaties voor professioneel gebruik.

  • Opmaak van een lichtplan of studie voor geluidsdekking

  • Snelle levering van audiovisuele materialen, van standaardmerken tot luxeproducten.

  • Ondersteuning en hulp bij installatie van licht, geluid en beeld, en elektriciteitswerken.


Indien gewenst lenen we je testmateriaal uit en krijg je toegang tot gedetailleerde technische fiches van alle producten. Sovilux is een erkende professionele partner van Bose Professional, Audac, Sony Pro, Sennheiser, LG Electronics, en meer.


Nadat we samen het project bekeken hebben, gaan wij op zelfstandige basis langs bij de klant. We luisteren naar de noden van de klant, denken met hen mee, voeren de nodige studie uit en stellen samen een ontwerp op. De klant krijgt niet alleen advies en een voorstel op maat, maar kan ook op ons rekenen voor de technische installatie. Na de installatie blijft Sovilux steeds beschikbaar voor onderhoud, updates of andere vragen. 


Waarom we dit doen? Omdat je als partner niet altijd over de nodige knowledge beschikt terwijl je klant dat wel verwacht. Door onze expertise en ervaring te bundelen kunnen we ‘the extra mile’ gaan en zorgen we samen voor een nóg mooier project en een uiterst tevreden klant.

Interieur

Sovilux werkt op regelmatige basis samen met interieurarchitecten. Zij contacteren ons wanneer hun klant bij het inrichten van een nieuwe vergaderzaal, restaurant of andere ruimte, op zoek is naar een audiovisuele oplossing. Aangezien onze partners hier niet in gespecialiseerd zijn, nemen wij verantwoordelijkheid voor dat onderdeel van het project.


Zo hebben we al vaker samengewerkt met Buro Project. Je kan bij hen terecht voor de totaalinrichting van kantoren. Wij helpen hen dan met het installeren van AV-installaties zodat de eindklant een professionele oplossingen krijgt om interactief te vergaderen of draadloos te presenteren. 


Daarnaast hebben we het creatieve Onbetaalbaar al mogen ondersteunen in een project voor de horecazaak Astroboy. Waar zij de inrichting op maat deden voor het restaurant, integreerden wij een professionele geluidsinstallatie omdat sfeermuziek bijdraagt tot de complete ervaring. 


Wema, een projectmanager die het proces van elke bouwopdracht coördineert en begeleidt, heeft ook al vaker met ons samengewerkt. Samen met hen realiseerden we enkele mooie projecten voor Delhaize.


Elektriciteit

Verder werken we nog samen met partners uit andere sectoren. Zo zijn we trotse partner van Mediamarkt business. Samen met hen realiseerden we al verschillende projecten. Wij helpen hen met het aanleveren van extra audiovisueel materiaal en de installatie.


Bovendien mogen we onszelf trotse partner noemen van VMA en Decat. Deze bedrijven komen regelmatig bij ons aankloppen wanneer ze samen een audiovisueel project willen uitwerken. Wij delen dan onze expertise en advies, na de installatie gaan wij ter plaatse voor eventuele programmatie en opleiding.

De naam van jouw onderneming binnenkort in bovenstaande lijst zien staan? Neem contact op als je op zoek bent naar een partner in audiovisuele beleving.