top of page
Sovilux 2021 oktober -8-cropped.png

Sovilux adviseert, ontwerpt en installeert audiovisuele oplossingen voor professionele toepassingen. 

Met luidsprekers, beeldschermen en verlichting tekenen we de audiovisuele installatie uit waar jij naar op zoek bent: de installatie die je klanten precies die beleving bezorgt die jij voor ogen hebt. Heeft je huidige audio, video, verlichting of IT-infrastructuur een upgrade nodig om dat voor elkaar te krijgen? Dan brengen we dat ook graag voor jou in orde.

Sovilux 2021 oktober -18.jpg

Pieter

Productie

Expert in licht, beeld en geluid.

Pieter kreeg de audiovisuele smaak al snel te pakken. Van zijn 16 jaar reisde hij dankzij verschillende vakantiejobs mee naar concerten en evenementen in het hele land. 15 jaar lang werkte hij als av-expert in de installatie- en eventsector. Zijn specialiteit: licht, beeld en geluid. "Omdat ik klanttevredenheid en een totaal aanpak belangrijk vind richtte ik in 2014 Sovilux op.” Pieter is verantwoordelijk voor de coördinatie van de projecten en kiest als erkende professionele partner van Bose Pro, AUDAC, Sony Pro, Sennheiser, LG Electronics, Vision en meer de beste oplossing voor jouw project.

Perfect op maat afgestemde IT-netwerken voor kmo’s.

“Ik heb 8 jaar voor een bedrijf gewerkt dat bedrijven helpt om hun IT-netwerk helemaal op maat van hun werkzaamheden in te richten. Via gemeenschappelijke vrienden leerde ik Pieter kennen. Sinds 2018 streven we samen voor een totale audiovisuele integratie van topkwaliteit bij onze diverse klanten.” Naast expert in IT-infrastructuur is Alexis het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Daarnaast onderzoekt hij de laatste trends binnen de AV-sector, kijkt uit naar nieuwe markten en beheert de partnerships.

Sovilux 2021 oktober -20.jpg

Alexis

Verkoop

Heidi.jpg

Heidi

Administratie

Administratieve superwoman.

Heidi’s eerste werkervaring was als medewerker binnendienst. Gaandeweg evolueerde haar functie naar een job met meer klantencontacten, marketing taken en ook financiële verrichtingen. Zo stelde ze vast dat haar kwaliteiten voornamelijk liggen in uiteenlopende ondersteunende taken aangevuld met klanten- en leverancierscontacten. “Toen Sovilux een Administratieve Super(wo)man zocht, aarzelde ik dan ook geen moment om mij kandidaat te stellen. Het enthousiasme dat ik voel bij Sovilux voor hun klanten en hun projecten werkt aanstekelijk.”

Passie voor techniek, elektronica en belichting

“Ik ben afgestudeerd als elektronicus en sinds mijn studententijd altijd al freelancer geweest in de live AV sector.” Net als Pieter werkte hij van jongs af aan voor tal van audiovisuele bedrijven tijdens fuiven en optredens. Met zijn diploma elektronicus op zak ging hij aan de slag in het Leietheater in Deinze. Als hoofdtechnieker en gebouwbeheerder mocht hij het nieuwe theater mee helpen opbouwen. Ook naast het werk blijft hij graag bezig met automatisering en domotica. Dit in combinatie met zijn passie voor belichting en zwak voor linux en webservers maakt Jef de geknipte AV technieker. “Als jonge lichttechnieker kocht ik ooit mijn eerste lichtnode aan bij Pieter.” Nu Jef deel is van Team Sovilux, is de cirkel rond

Jef.png

Jef

Installatie

Sovilux 2021 oktober -15.jpg

Maaike

Marketing

Audiovisuele beleving.

Onze marketingconsultant Maaike zorgt ervoor dat Sovilux off- en online in de kijker wordt gezet. Zo publiceren we geregeld nieuwe audiovisuele realisaties zodat iedereen op de hoogte blijft van de AV-oplossingen die we aanbieden. “Het boeiende bij Sovilux is dat ze actief zijn in veel verschillende sectoren, elke AV-realisatie is uniek.”

Multidisciplinaire AV en elektro technieker

Kurt startte zijn carrière als elektrotechnieker en kreeg de AV-microbe te pakken door zijn vader, die radio’s en tv’s herstelde. Kurt ging in avondonderwijs industrieel elektronica studeren en begon als AV technieker. Door steeds bij te leren en zijn ogen open te houden voor nieuwe technieken én door soms tegen de stroom in te zwemmen heeft hij zeer mooie projecten in portfolio. Audio is zijn passie en bijleren zijn grootste hobby. “Ik hoop in de toekomst nog veel projecten te realiseren met Sovilux en een hulp te zijn voor collega’s. Ook omgekeerd hou ik ervan om steeds kennis op te doen over nieuwe materialen en sturingen.”

Kurt_edited.jpg

Kurt

Installatie

Complementair team.

Team Sovilux vult elkaar perfect aan. Alexis is je contactpersoon van de eerste kennismaking tot de goedkeuring van de offerte. Pieter regelt de levering van je apparatuur en de coördinatie van je project.  Jef, Tom en Kurt zorgen ervoor dat alles netjes geïnstalleerd wordt en helpen je uit de nood wanneer een onderhoud vereist is. Daarnaast werkt Sovilux ook met een team van vaste onderaannemers. Bij specifieke technische opdrachten kunnen we steeds beroep doen op experten. Samen zorgt team Sovilux ervoor dat jij en je klanten versteld staan door beeld, geluid en licht volgens de laatste audiovisuele technieken.

Op zoek om de audiovisuele beleving in jouw zaak, showroom of kantoor naar een hoger niveau te tillen? Wij zijn jouw partner!

Onze werkwijze? De best mogelijke beleving voor je klanten realiseren

luisterend oor

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we in kaart waar je precies naar op zoek bent.

studie & ontwerp

We analyseren je en vraag tekenen uit wat nodig is voor een efficiënte av installatie.

oplossing

We komen langs met onze oplossing voor jouw project en organiseren indien nodig een demo.

dienst na verkoop

Ook na de installatie van jouw project blijven we bereikbaar voor vragen, updates en onderhoud.

Officiële partner van grootse merken

bottom of page