Sovilux adviseert, ontwerpt en installeert
audiovisuele oplossingen voor professionele toepassingen. 

I3sixty.png

Zoek je een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek in je winkel? 

Nieuwe sfeer- en showverlichting voor je feestzaal? Of moderne presentatie apparatuur voor je vergaderlokalen?

Reken dan op Sovilux voor professionele audiovisuele materialen, installatie en onderhoud. We screenen het hele marktaanbod en adviseren de systemen die perfect binnen je budget en project passen. 

Een geluidsinstallatie, verlichting, digitale schermen of projectoren nodig?

 

Je contactpersonen bij Sovilux zijn Alexis Verbeke en Pieter Voet, specialisten in netwerk én audiovisuele installaties.  Met ruim twintig jaar ervaring in de sector sporen zij voor jou de geschikte av-apparatuur op – binnen je budget, van de beste kwaliteit en makkelijk om mee te werken. We werken met diverse merken en vinden dus altijd het systeem dat volledig aan je wensen voldoet.

 

Bedrijven, winkels, scholen, overheidsinstellingen, verenigingen en particulieren deden al een beroep op ons.

" Ik ben heel tevreden over hun werk. Ze leverden alles proper en netjes op.

  Ook hun open communicatie stel ik op prijs."

 AG Real Estate

Pieter: expert in licht, beeld en geluid

 

“Ik kreeg de audiovisuele smaak al snel te pakken. Van mijn 16de reisde ik voor mijn vakantiejobs mee naar concerten en evenementen in het hele land. 15 jaar lang werkte ik als av-expert in de installatie- en eventsector. Mijn specialiteit: licht, beeld en geluid. Omdat ik klanttevredenheid belangrijker vind dan zo veel mogelijk verkopen en projecten realiseren, richtte ik in 2014 Sovilux op.”

 

Alexis: perfect op maat afgestemde IT-netwerken voor kmo’s

 

“Ik heb 8 jaar voor een bedrijf gewerkt dat Apple-consulent is. Ik hielp kmo’s om hun IT-netwerk helemaal op maat van hun werkzaamheden in te richten. Via gemeenschappelijke vrienden leerde ik Pieter kennen. De rest is geschiedenis.”

 

Complementair duo

 

We vullen elkaar perfect aan. Alexis is je contactpersoon van het eerste contact tot de goedkeuring van de offerte en bouwt het netwerk van je installatie op met de beste – meestal digitale – technologieën die er op de markt voor je project te krijgen zijn. Pieter regelt de levering van je apparatuur, de planning en installatie van je project en zorgt dat je klanten en jij wegdromen bij het beeld, geluid en licht van de laatste audiovisuele technieken.

 

Met luidsprekers, schermen en verlichting tekenen we de audiovisuele installatie uit waar je naar op zoek bent: de installatie die je klanten precies die beleving bezorgt die jij voor ogen hebt. Heeft je audio, video, verlichting, vaste IT-netwerk of wifinetwerk een upgrade nodig om dat voor elkaar te krijgen? Dan brengen we ook dat voor jou in orde.

pieter voet alexis verbeke.png

Officiële partner van grootse merken

Amper 3 maanden na de start van Sovilux beloonde Bose ons al met het Bose Pro-partnerschap. Een proces dat normaal gezien enkele jaren duurt. Ook van Sony, Audac, I3 Technologies, Sennheiser en LG Electronics zijn we een erkende professionele partner. Het bewijst hoe professioneel we te werk gaan. Bovendien profiteer je hierdoor van correcte prijzen. 

 

Voor je wensen en budget overwegen we álle professionele systemen die er op de markt zijn – tenminste als ze hun degelijkheid hebben bewezen. Zo profiteer jij jarenlang van je goede investering.