Sovilux adviseert, ontwerpt en installeert audiovisuele oplossingen voor professionele toepassingen.


Ontdek onze oplossingen per sector


Pieter


Expert in licht, beeld en geluid

Pieter kreeg de audiovisuele smaak al snel te pakken. Van zijn 16 jaar reisde hij dankzij verschillende vakantiejobs mee naar concerten en evenementen in het hele land. 15 jaar lang werkte hij als  av-expert  in de installatie- en eventsector. Zijn specialiteit: licht, beeld en geluid. "Omdat ik klanttevredenheid en een totaal aanpak belangrijk vind richtte ik in 2014 Sovilux op.” Pieter is verantwoordelijk voor de  coördinatie  van de projecten en kiest als erkende  professionele partner  van Bose Pro, AUDAC, Sony Pro, Sennheiser, LG Electronics en meer de beste oplossing voor jouw project.


Alexis


Perfect op maat afgestemde IT-netwerken voor kmo’s.

“Ik heb 8 jaar voor een bedrijf gewerkt dat bedrijven helpt om hun IT-netwerk helemaal op maat van hun werkzaamheden in te richten. Via gemeenschappelijke vrienden leerde ik Pieter kennen. Sinds 2018 streven we samen voor een totale  audiovisuele integratie  van topkwaliteit bij onze diverse klanten.” Naast expert in IT-infrastructuur is Alexis het  eerste aanspreekpunt  voor de klanten. Daarnaast onderzoekt hij de laatste trends binnen de AV-sector, kijkt uit naar nieuwe markten en beheert de partnerships.

Alexis aan het woord


Maandelijks zet Deinze Industrie een bedrijf in de kijker in het stadsmagzine D17. In augustus was het de beurt aan Sovilux om zich voor te stellen. Aanvullend mocht Alexis vertellen over het ondernemersverhaal van Sovilux in het Radio Tequila-programma 'Sterke Stemmen uit Ondernemend Deinze'.  

Beluister de podcast en kom te weten wat een supermarkt, een showroom en een modern kantoor met elkaar gemeen hebben.


Frederik

Administratie, aankoop & planning

All around administratief medewerker

Frederik is sinds het prille begin altijd al geïnteresseerd geweest in technologie en de audiovisuele sector. Naast heel wat jaren ervaring in de IT-wereld als webdesigner en verschillende avondopleidingen om steeds bij te leren, is hij ook in zijn vrije tijd veel bezig met audio. Frederik werd namelijk op zijn 15e DJ en is dat nog steeds! Hij weet dus als geen ander hoe belangrijk de audiovisuele beleving is. We zijn enorm blij om hem te mogen verwelkomen in ons team aangezien Frederik een manusje is van alles en ons dus op elk gebied ondersteunt als allround medewerker. 


Francies

Project Management

Teamspirit op nummer één.

Francies is met zijn vele jaren ervaring in de audiovisuele sector de geschikte persoon om alle projecten in goede banen te leiden. Samen met de techniekers zorgt hij ervoor dat de audiovisuele installaties netjes en op tijd opgeleverd worden. “Ik ben geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met audiovisuele beleving. Het liefst in een omgeving waar de teamspirit een prioriteit is.” Francies en Pieter zijn vroeger nog collega’s geweest, toen al waren ze twee handen op één buik en resulteerde hun samenwerking in mooie resultaten. “Dat onze wegen nu terug samenkomen bij Sovilux is geeft me enorm veel energie!”


Maaike

Marketing

Audiovisuele beleving.

Onze marketingconsultant Maaike zorgt ervoor dat Sovilux off- en online in de kijker wordt gezet. Zo publiceren we geregeld nieuwe  audiovisuele realisaties  zodat iedereen op de hoogte blijft van de AV-oplossingen die we aanbieden. “Het boeiende bij Sovilux is dat ze actief zijn in veel verschillende sectoren, elke AV-realisatie is uniek.”


Jef

AV Technicus

Passie voor techniek, elektronica en belichting.

“Ik ben afgestudeerd als elektronicus en sinds mijn studententijd freelancer geweest in de live AV sector.” Net als Pieter werkte hij van jongs af aan voor audiovisuele bedrijven tijdens fuiven en optredens. Met zijn diploma elektronicus ging hij aan de slag in het Leietheater in Deinze. Als hoofdtechnieker en gebouwbeheerder mocht hij het nieuwe theater mee helpen opbouwen. Dit in combinatie met zijn passie voor belichting en zwak voor linux en webservers maakt Jef de geknipte AV technieker. “Als jonge lichttechnieker kocht ik ooit mijn eerste lichtnode aan bij Pieter.” Nu Jef deel is van Team Sovilux, is de cirkel rond.


Tom

AV Technicus

Ervaren projectleider in de audiovisuele sector.

20 jaar geleden startte Tom zijn carrière als installateur van keukenapparatuur, waarna hij nog geen 3 maanden later gepromoveerd werd tot professioneel installateur van alles wat met beeld en geluid te maken had. Uiteindelijk groeide hij mee met het bedrijf en werd hij projectleider. Tom weet dus perfect hoe je een project van A tot Z uitwerkt. Zijn interesse in de audiovisuele sector bleef groeien waardoor Sovilux de ideale match bleek te zijn. " Ik kijk enorm uit naar de diversiteit aan projecten waar Sovilux aan werkt. Samen met mijn collega's wil ik me de volle 100% inzetten om Sovilux verder op de kaart te zetten als de partner in audio-visuele integratie."


Anthony

AV Installateur

Van muzikale passie naar professionele voldoening.

"Van jongs af aan heeft muziek mijn leven geleid, en dat bracht me uiteindelijk naar de wereld van audiovisuele installaties.” Zo kwam Anthony, nadat hij een aantal omwegen had gemaakt in verschillende sectoren, bij Sovilux terecht. Als hobbyist experimenteert hij met samplers en synthesizers, en doet hij niets liever dan zoeken naar de grenzen en sweet spots van zijn muziekapparatuur.

Voor Anthony is het een voorrecht om zijn liefde voor muziek nu te kunnen integreren in zijn professionele leven. "Het geeft me zoveel voldoening dat ik samen met een team van fantastische collega's diverse audiovisuele systemen mag installeren.” We zijn blij dat hij erbij is! 


Nathan

AV Installateur

Een passie voor audio en video.

"Audio en video zijn essentieel in mijn dagelijkse leven; ik kan me geen dag zonder televisie en streaming voorstellen. Thuis, op het werk, in de auto of op stap met vrienden... muziek is onmisbaar. Ik ben steevast op zoek naar de nieuwste trends en variatie, en blijf graag up-to-date met de laatste ontwikkelingen in het audiovisuele landschap."

Deze passie en expertise komen perfect van pas in Nathans rol als AV-installateur. Dat in combinatie met een achtergrond in Audiovisueel Design en een aanstekelijk enthousiasme, maakt Nathan een onmisbare aanwinst voor Team Sovilux.Kurt

AV Installateur

Multidisciplinaire AV en elektrotechnieker

Kurt startte zijn carrière als elektrotechnieker en kreeg de AV-microbe te pakken door zijn vader, die radio’s en tv’s herstelde. Kurt ging in avondonderwijs industrieel elektronica studeren en begon als AV technieker. Door steeds bij te leren en zijn ogen open te houden voor nieuwe technieken én door soms tegen de stroom in te zwemmen heeft hij zeer mooie projecten in portfolio.  Audio is zijn passie en bijleren zijn grootste hobby . “Ik hoop in de toekomst nog veel projecten te realiseren met Sovilux en een hulp te zijn voor collega’s. Ook omgekeerd hou ik ervan om steeds kennis op te doen over nieuwe materialen en sturingen.”

Complementair team.

Team Sovilux vult elkaar perfect aan. Alexis is je contactpersoon van de eerste kennismaking tot de goedkeuring van de offerte. Pieter regelt de levering van je apparatuur en de coördinatie van je project. Frederik zorgt dat alles administratief in orde is, houdt een oog op de planning en ondersteunt het team op diverse gebieden. Jef, Tom en Kurt zorgen ervoor dat alles netjes geïnstalleerd wordt en helpen je uit de nood wanneer een onderhoud vereist is. Daarnaast werkt Sovilux ook met een team van vaste onderaannemers. Bij specifieke technische opdrachten kunnen we steeds beroep doen op experten. Samen zorgt team Sovilux ervoor dat jij en je klanten versteld staan door beeld, geluid en licht volgens de laatste audiovisuele technieken.

Op zoek om de audiovisuele beleving in jouw zaak, showroom of kantoor naar een hoger niveau te tillen? Wij zijn jouw partner!

Onze werkwijze? De best mogelijke beleving voor je klanten realiseren

Luisterend oor

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we in kaart waar je precies naar op zoek bent

Studie & ontwerp

We analyseren je vraag en tekenen uit wat nodig is voor een efficiënte av installatie.

Oplossing

We komen langs met onze oplossing voor jouw project en organiseren indien nodig een demo.

Dienst na verkoop

Ook na de installatie van jouw project blijven we bereikbaar voor vragen, updates en onderhoud.

Officiële partner van grootse merken