Video

Digitale communicatietools zijn vandaag belangrijker dan ooit. Daarom zorgen wij voor vaste en mobiele video-installaties op maat van elk bedrijf. Zoek je een beamer en scherm voor een kleine vergaderzaal, een gigantische ledwall om bezoekers van hun sokken te blazen of een interactief scherm om te swipen en te shoppen? Sovilux installeert en configureert displays, schermen en tv’s die exact doen wat jij ervan verlangt.

​Video conferencing & (draadloos) presenteren

Steeds meer bedrijven schakelen over op flexibel communiceren op afstand. Traditioneel vergaderen is niet altijd even efficiënt en de voorbije jaren werd digitaal vergaderen de norm. Als je als bedrijf wil meegaan met je tijd, is een actuele video conferencing oplossing niet meer weg te denken. Hoe dat in zijn werk gaat? Simpel! Sovilux voorziet je van een professionele audio- en video-installatie en verbinden die met een software naar keuze. Wil je vergaderen via Teams, Zoom, Google Meet of nog iets anders? Het kan allemaal! Lees meer over het vergaderen van de toekomst.

Digital signage

 Digital signage is een doeltreffende manier om verschillende boodschappen te tonen aan je doelpubliek. Digitale signalisatie is meer dan een digitaal scherm. Met een centrale software kan je boodschap kan je boodschap verspreid worden over diverse displays. Afhankelijk van het moment, je locatie of doelgroep pas je je content aan. Sneller én duurzamer dan het verspreiden van affiches of flyers. Het oogt bovendien netter en het trekt meteen de aandacht.

​Interactieve beeldschermen

Naast digital signage bieden we ook interactieve schermen aan. De meest gekende toepassing is om aantekeningen te kunnen maken op het scherm in vergaderzalen of opleidingsruimtes. Maar interactieve displays zijn ook handig in een logistieke omgeving. Via touchscreens kunnen je medewerkers makkelijk bestellingen doorgeven of extra productinformatie opvragen. Daarnaast worden interactieve schermen nog vaak gebruikt in de retail. Ideaal om samen met je klanten de webshop of online catalogus te raadplegen.

Projectie-installatie

Interactieve whiteboards en (draadloze) presentatieschermen met projector lenen zich dan weer perfect voor meetings of brainstormsessies, des te meer wanneer je kiest voor ClickShare en Airtame presentatiesystemen. Rondlopen en tegelijk presenteren, zonder gedoe met kabels! 

Indien gewenst bevestigen we de projector en het scherm via op maat gemaakte beugels. Uniek voor elk gebouw zodat de installatie esthetisch volledig opgaat in de ruimte. 


Video-oplossingen

Ons team staat klaar om samen tot een geschikte video-oplossing te komen. Voor ons is geen idee te gek. Zo kunnen we bovenstaande systemen ook allemaal integreren met elkaar.

Vragen over projectie, displays, draadloos presenteren, narrowcasting, videowalls of videoconferentie? Als video expert helpen we je graag verder.

Realisaties met video toepassingen