Videoconferencing


Audiovisuele installaties voor video conferencing. Professionele camera’s, videoschermen, luidsprekers en microfoons voor online vergaderen.

Videoconferencing


Audiovisuele installaties voor video conferencing. Professionele camera’s, videoschermen, luidsprekers en microfoons voor online vergaderen.

Het vergaderen van nu en de toekomst

Steeds meer bedrijven schakelen over op flexibel communiceren op afstand. Traditioneel vergaderen is niet altijd even efficiënt. Des te meer de voorbije jaren werd digitaal vergaderen de norm. Als je als bedrijf wil meegaan met je tijd, is een actuele video conferencing oplossing niet meer weg te denken. Hoe dat in zijn werk gaat? Simpel! Sovilux voorziet je van een professionele audio- en video-installatie en verbinden die met een software naar keuze. Wil je vergaderen via Teams, Zoom, Google Meet of nog iets anders? Het kan allemaal!

Naast de basis tools die nodig zijn voor videovergaderen kunnen we ook een simpele meeting room in no time omtoveren tot een multi-inzetbare ruimte voor online vergaderingen, webinars, etc. Professioneel online meetings organiseren met je klanten, zakenrelaties of partners van over de hele wereld is nog nooit zo makkelijk geweest!


Voordelen video 


Video conferencing heeft heel wat voordelen.

Ten eerste is het tijdsbesparend. Geen urenlange autoritten of eindeloze files waardoor je opgejaagd de meeting binnenkomt. Ook de kosten van het vervoer vallen weg. Ten tweede draagt videovergaderen bij tot het verminderen van de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Want minder op de baan = minder CO2-uitstoot. Ten derde is video conferencing bevorderend voor de productiviteit van je medewerkers. Doordat de verplaatsingstijd al wegvalt, kunnen ze efficiënter te werk gaan, wat niet alleen hun mood en werklust ten goede komt, maar ook de sfeer binnen je bedrijf!


Wat bieden wij aan?


Sovilux is een expert op het gebied van audiovisuele oplossingen voor video conferencing. We werken op maat van de klant, en houden rekening met de grootte en visie van je bedrijf. In samenspraak stellen we een audiovisueel pakket op dat perfect aansluit bij de behoeften van je bedrijf, je medewerkers, partners en klanten. Daarna zorgen we voor een volledige integratie van de gekozen installaties, en bieden we trainingen aan waarin we kort en bondig uitleggen hoe elke installatie wordt bediend. Maar daar stopt het niet. Ook na verkoop en installatie staan we paraat om jou telefonisch en ter plaatse te blijven ondersteunen waar nodig. 


Onze videoconferentie oplossingen


Video: camera

Voor video conferencing zijn de video-oplossingen van Yealink dé ultieme koploper. Klein kantoor of extra large meeting room, Yealink heeft een volledig geïntegreerde oplossing voor elke moderne meeting ruimte. De grootste troeven waarom wij meer en meer kiezen voor Yealink? Premium videokwaliteit met multicamera, de mogelijkheid om draadloos content te sharen en het Yealink Device Management Platform, een platform waarop gebruikers alle Yealink audio- en videoapparatuur van op afstand kunnen beheren, aanpassen en diagnosticeren.

Daarnaast gebruiken we vaak de i3 Camera Pro van i3-technologies en de Bose Videobar, beide professionele 4K conferencing camera’s met ingebouwde microfoon, geweldige geluidskwaliteit en eindeloze compatibiliteit. Door hun subtiele USB-aansluiting en elegant design passen al deze camera-oplossingen bovendien in elke ruimte.

Voor extreem specifieke situaties installeren we soms ook de IntelliSHOT Auto-Tracking Camera van Vaddio. Deze is uitgerust met de geavanceerde IntelliFrame-technologie en is daarmee de enige auto-framing camera die kan worden aangepast op basis van de omstandigheden van de ruimte en voorkeuren van de gebruiker. Met deze camera hou je de deelnemers van je online vergadering constant in beeld. Intelliframe kan eenvoudig in de meeting room zelf worden aangepast of via de webinterface van op afstand door supportmedewerkers.

Of negeer IntelliFrame door de camera simpelweg te besturen met de meegeleverde afstandsbediening. De videokwaliteit van deze installatie is verbluffend, tot in de fijnste details.

Al onze installaties lenen zich perfect voor online vergaderen via Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, enzovoort.


Video: schermen

Ook wat beeldschermen betreft zijn er verschillende mogelijkheden. Voor gewone schermen werken wij het meest met beeldschermen van Sony in HD, 4K en zelfs 8K en met schermformaten voor elke toepassing. Door hun innovatieve LCD- HDR- en OLED-displaytechnologieën, zijn de displays van Sony ideaal voor digital signage en andere professionele oplossingen. Naast een haarscherpe beeldkwaliteit zijn ook de uitgebreide integratieopties en eenvoudige bediening een pro. Intuïtieve tools maken video conferencing eenvoudiger en productiever dan ooit tevoren!

Als het gaat over interactieve (aanraak)schermen, dan kiezen we resoluut voor i3-schermen van I3-technologies. Met de oplossingen van i3 kan je tijdens videovergaderingen aantekeningen maken bij de gedeelde content. i3STUDIO is een vooraf geïnstalleerde applicatie die je in staat stelt meteen van slag te gaan met online vergaderingen organiseren.

Als jij een specifiek merk in gedachten hebt, installeren we uiteraard ook die schermen.


Audio: luidsprekers

Voor optimaal geluid tijdens je zoom of teams vergadering, kiezen we doorgaans voor Bose Pro & AUDAC-systemen. Indien je een specifieke voorkeur hebt voor een ander merk, dan kan dat natuurlijk ook.  


Audio: microfoons  

De microfoons zitten doorgaans ingebouwd in de video bar of andere camera-apparatuur. Indien er met externe microfoons wordt gewerkt, dan zijn Biamp of Vaddio een goede keuze. Ook de handige draadloze microfoons van Yealink met superieure audiotechnologie en 360° stemherkenning tot een afstand van 3 meter worden vaak door ons geïnstalleerd. 


Meeting rooms

Een groot deel van ons dagelijkse leven speelt zich af op kantoor. Daarom vinden we het belangrijk dat je medewerkers, klanten en partners er zich meteen thuis voelen. Dit zetten wij om in de praktijk door totaaloplossingen aan te bieden voor meeting rooms in elk bedrijf, zodat iedereen er zich meteen welkom voelt.

Voor deze audiovisuele totaaloplossingen werken we meestal met de hoogwaardige installaties van Sony. Denk, bijvoorbeeld, aan 4K of 8K Ultra HD en Full Array LED professionele schermen voor online video conferencing die de beleving levensecht maken.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info over onze totaaloplossingen! Sovilux denkt samen met jou de meest geschikte audiovisuele oplossingen uit voor jouw bedrijf.