Verlichting

Verlichting heeft een cruciale impact op de omgeving. Met de juiste verlichting maak je van optredens, presentaties en productvoorstellingen een knap spektakel, en creëer je sfeer in de showroom zodat je klanten wegdromen. Bovendien heeft verlichting ook invloed op de productiviteit van je medewerkers. Kortom: de juiste verlichting zet mensen in beweging.

Geschikt licht voor elke situatie

In een bowling of tijdens een nachtelijk event wil je de verlichting niet te fel. Dan volstaat gezellige sfeerverlichting. En ruimtes zoals sportcentra of indoor speeltuinen vereisen juist veel licht. Bovendien moet de verlichting in sporthallen en op sportterreinen gemakkelijk aanpasbaar zijn aan de verschillende sportdisciplines en wedstrijd- en trainingssituaties.


Licht: subtiel of opvallend?

Vaak opteren we voor ledverlichting, een duurzame oplossing waarmee je een pak bespaart op de energiekosten. Subtiel geïnstalleerd in het design, strak, netjes en aanpasbaar aan de sterkte die jij wil.

Sfeerverlichting is net zo belangrijk als achtergrondmuziek, want niets is zo storend als te felle lampen of juist het omgekeerde, te weinig licht. Wij installeren logospots, uplighters en lampen die we subtiel verwerken in de groenbeleving. Ook gevel verlichting, al dan niet permanent of voor een event of tijdelijke actie, zijn mogelijk.Experten in verlichting

Tijdens een eerste gesprek luisteren we naar de ideeën die je wil realiseren. Daarna stellen een lichtstudie op. Onze specialisten komen ter plaatse en doen een uitgebreid onderzoek van de locatie. Op basis van de lichtstudie tekenen we de meest geschikte lichtoplossing voor jou uit.

Realisaties met verlichting

Op zoek naar professionele verlichting? Onze experten starten steeds met een lichtstudie en verlichtingsplan.