/

Audiovisuele integratie leisure & sports

Level Up Edegem

Wil je jezelf eens helemaal uitleven? Dan moet je in het sportcomplex Ter Eiken en Level Up in Edegem zijn. Dit recreatiedomein heeft maar liefst 12 padelterreinen, 4 squashboxen een boulder- en klimzaal, 18 bowlingbanen een trampolinepark, 4 karaokeboxen en een inflateblepark. Kortom een rijkelijk aanbod sport- en ontspanningsmogelijkheden voor recreanten en topsporters. Hier vind je voor elk wat wils!


Centraal aangestuurde audio

Sovilux mocht de volledige site voorzien van audio, verlichting en video. We installeerden achtergrondmuziek met een centrale sturing waarin ook de reeds aanwezige geluidsinstallaties werden opgenomen. Daarnaast moesten we rekening houden met de grootte van de ruimten en het omgevingslawaai. In totaal werden meer dan 100 AUDAC luidsprekers geplaatst over 15 verschillende zones om een volledige geluidsdekking te garanderen.

Moderne showverlichting

Naast een goede geluidsdekking is ook de verlichting een belangrijk aspect bij het creëren van een audiovisuele beleving. Met de LED verlichting van Chauvet kan een breed spectrum aan kleuren gegenereerd worden. Bovendien werd de aansturing van de verlichting geïntegreerd in het centraal besturingssysteem. Via één systeem kan alle audio en verlichting over de verschillende zones bediend worden. Heel gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle medewerkers. 

Professionele karaoke geluidsinstallatie

Voor de 4 karaoke ruimtes die elk volgens een verschillend thema ingericht zijn, kozen we voor Sennheiser handmicrofoons. De volledige AV-installatie maakt gebruik van het Dante-netwerk. Dante audio is een digitale audio-overdrachtstechnologie en stelt audioapparaten in staat om geluidssignalen via een IP-netwerk te verzenden en te ontvangen. Betrouwbaar, flexibel en makkelijk schaalbaar.

Audiovisuele beleving in de amusement- en sportsector

Goede audio en verlichting zijn niet meer weg te denken bij sportcomplexen en recreatiedomeinen. De ervaring en tevredenheid van de bezoekers wordt sterk beïnvloedt door de kwaliteit van de achtergrondmuziek en de aanwezigheid van aangename sfeerverlichting.


Ben je op zoek naar kwalitatieve en gebruiksvriendelijke AV-apparatuur? Als expert in audiovisuele integratie helpen wij je graag verder!

Ontvang een voorstel op maat

/
Nieuwe ingang vraagt om nieuwe geluidsinstallatie
Bellewaerde