/

Audiovisuele integratie vergaderzalen

Bluecrux

 

Nieuwe video conferentie tools, draadloos presenteren en interactieve aanraakschermen

Bluecrux is een value chain technologie en consulting bedrijf. Het bedrijf dat werd opgericht in 2011 is ondertussen wereldwijd actief en telt meer dan 250 werknemers. Door de sterke groei investeerde de Belgische vestiging in Aalst in een nieuw kantoor. Bij deze locatie horen ook 3 nieuwe vergaderzalen en die mocht Sovilux voorzien van een audiovisuele installatie voor videoconferenties en draadloos presenteren.

Draadloos presenteren

In samenwerking met Buro Project

De drie vergaderzalen werden ingericht als Microsoft Teams Rooms. Voor Bluecrux was het belangrijk dat er makkelijk vanop afstand kan worden vergaderd omdat er dagelijks werknemers op andere locaties werken. 

Verder werden de moderne vergaderzalen uitgerust met interactieve aanraakschermen van i3-technologies. Dankzij deze nieuwe schermen is het mogelijk om aantekeningen te maken bij de presentatie tijdens de vergadering. 

Vergaderruimte

Bovendien is het voor de werknemers zeer gemakkelijk om flexibel samen te werken, hun scherm te delen en te presenteren vanaf hun eigen computer met de i3allsync software. Ons simpel systeem zorgt ervoor dat de werknemers met 1 druk op de knop de vergadering kunnen starten zonder bezig te zijn met een heleboel kabels. 

Niet enkel de vergaderzalen werden voorzien van verschillende videotoepassingen, maar ook van audiotoepassingen. Dankzij de Yealink Meetingbar wordt iedereen binnen de vergaderzaal goed gehoord en gezien! De volledige meeting room wordt op deze manier betrokken. 

Vergaderruimte

Projectleider Olivier Souffriau: "De schermen zijn zo geïnstalleerd dat we met 1 druk op de knop de vergaderingen kunnen starten. Bovendien zijn de AV oplossingen correct en proper geïnstalleerd en kunnen we nog steeds beroep doen het service team van Sovilux indien er vragen zijn." 

Gemakkelijk (online) video vergaderen met interactieve schermen? Dankzij onze audiovisuele oplossingen voor vergaderruimtes creëren wij een omgeving waar je medewerkers met plezier werken. Je volgende vergadering efficiënt en zonder stress starten? Contacteer ons en krijg een voorstel op maat van jouw meetingroom.

/
Nieuw omroepsysteem voor evacuatie
Nederlandse Ambassade