/

1500m² aan audiovisuele beleving

B-Bounce Bornem

“The higher you jump, the better you bounce.” Met deze slogan in het achterhoofd ging Sovilux aan de slag met de audiovisuele inrichting van dit 1500m² grote indoor trampolinepark in Bornem.

Wie een hele dag gaat springen op trampolines, hindernissen en attracties heeft natuurlijk nood aan wat motiverende achtergrondmuziek. Door professionele AUDAC luidsprekers te plaatsen op strategische plekken in deze grote ruimte, zorgt Sovilux voor een optimale geluidsdekking. Ook wie helemaal onderaan de foampit beland kan meegenieten van leuke muziek. 

Het B-Bounce-jumppark bestaat uit 9 verschillende springzones en een B-Lounge waar je kan nagenieten met een hapje en een drankje. Je blijft op de hoogte van de activiteiten en de menu dankzij de grote Sony schermen verspreid over het trampolinepark. Sovilux koos om voor de aansturing van de schermen te werken met BrightSign. Dit is een super makkelijke oplossing om de digital signage schermen te bedienen.

Tijdens de constructie van deze unieke attractie vormde Sovilux het aanspreekpunt voor alle technieken. Dit zorgde ervoor dat de technische voorzieningen voor de audiovisuele oplossingen van bij het begin op de correcte manier geïnstalleerd werden. Wéér een zorg minder voor de initiatiefnemer Joris Tanghe en zijn team.

En of ze bij B-Bounce nu tevreden zijn met het werk dat Sovilux leverde? 
Dat ontdek je ondertussen ook in Sint-Niklaas!

Recensie Sovilux

Joris  Tanghe- owner & manager B-Bounce

Een overzicht van de professionele oplossingen die ervoor zorgen dat alle bezoekers van B-Bounce, groot en klein, een energieke dag kunnen beleven.

  • AUDAC luidsprekers
  • Sony beeldschermen
  • BrightSign aansturing
/
Professionele audio voor optimale akoestiek sporthal
Sint-Martens-Latem