/

Binnen en buiten sporten met AUDAC audio

De Cirkel Wichelen

Van voetballen tot speerwerpen

Wanneer je je klaarmaakt om te sporten dan is naast het kiezen van de geschikte outfit, muziek vaak het tweede op de lijst. Dat wisten ze gelukkig ook bij de bouw van het nieuwe sportpark in Wichelen.

Sinds september 2021 kunnen sportievelingen zich er zowel binnen al buiten helemaal uitleven. De Cirkel beschikt over 3 voetbalvelden waarvan één met kunstgras en een trapveldje, een atletiekpiste met een 4x400m tartanpiste, een 6x100m spurtbaan en een Finse piste. Verder kan je er nog terecht voor boogschieten, hoog- en verspringen, kogelstoten of speerwerpen.

Na het sporten kan je afkoelen in de moderne cafetaria of op het hippe terras met uitzicht op het volledige sportpark. Voldoende ruimte waar je je ook als supporter kan vermaken.

Luidsprekers voor binnen en buiten

Omdat muziek niet weg te denken is tijdens het sporten werd Sovilux ingeschakeld om het sportpark te voorzien van een professionele geluidsinstallatie. In samenwerking met Pro-J installeerden we 32 AUDAC luidsprekers in de cafetaria, op het terras en bij de sportvelden. 

De AUDAC 2-WAY HORN LOUDSPEAKERS bij de voetbalvelden en de atletiekpiste zijn ontworpen om een langeafstandsgeluidsprojectie met een volledig bereik te bieden in tal van toepassingen. De behuizingen zijn gemaakt van meerlaags glascomposietmateriaal, zodat ze kunnen worden gebruikt in permanente buiteninstallaties. Perfect voor dit moderne sportpark!

Meer dan muziek

De professionele geluidsinstallatie bevat internet radio, bluetooth, een DJ inprikpunt, een draadloze microfoon en een omroepsysteem. Al deze toepassingen kunnen via één bedieningsscherm voor alle verschillende zones in- en uitgeschakeld worden. De Cirkel zorgt voor motiverende muziek zodat jij je kan focussen op je volgende match!

Kan jouw sportverenging ook wat extra beats gebruiken? Wij helpen je graag met professionele speakers voor binnen of hoornluidsprekers voor buiten!

Neem contact op

/
Audiovisuele ondersteuning voor multisportclub
Gantoise