/

Muziek en licht voor een motiverende fitnesservaring

Change Fitness

Motiverende setting voor sporters

In een moderne fitnessomgeving is het belang van een hoogwaardige geluidsinstallatie en doordacht lichtontwerp niet te onderschatten. Deze elementen dragen bij aan de algehele sfeer en motivatie van de sporters en tillen hun trainingservaring naar een hoger niveau. Change Fitness, een hypermoderne nieuwe fitnessstudio, klopte bij Sovilux aan om via audiovisuele technologie een omgeving te bieden die bevorderlijk is voor de inspanning tijdens de training.

Betere trainingen via het juiste licht en geluid

Change Fitness wil een levensveranderende ervaring creëren via sport, in een omgeving die sporters aanmoedigt het beste uit zichzelf te halen. 2 maanden voor de opening van de gloednieuwe fitnessstudio, kwam bij ons de vraag binnen naar een kwalitatieve geluidsinstallatie en een slim lichtontwerp die de fitness in no time konden omtoveren tot een sporters walhalla. Een belangrijke vereiste was dat de kleuren en de snelheid van de lichtinstallatie konden worden aangepast naargelang het soort groepslessen: spinning, high-intensity workouts, boksen, stretchen… Elk onderdeel vraagt om een andere vibe.


Hoogwaardige audio- en aanpasbare LED-verlichting

In een mum van tijd ontwierpen we een unieke audiovisuele oplossing op maat. Terwijl het volume van de muziek luid genoeg moet staan in de groepstrainingen, wordt rustigere muziek verwacht in de andere ruimtes van de fitness. Bij het kiezen van het type en aantal luidsprekers hielden we rekening met de verschillende ruimtes en hun bestemming, zodat de muziek overal afzonderlijk kan worden geregeld. 3 luidsprekers verzorgen nu de juiste beats tijdens de trainingen.


Daarnaast hebben we een LED-lichtinstallatie geïnstalleerd die aanpasbaar is aan de aard van de lessen. Niet enkel de snelheid van de lichten kan worden geregeld, ook de kleur. 


Eigenaar Rodrigue Nyemb: “De klanten van Change Fitness zien echt het verschil met andere fitnessclubs. De lichtinstallatie creëert een ware beleving. Fantastisch dat dit zo snel kon worden geregeld.”

Kortom, een kwalitatieve geluidsinstallatie en slim lichtontwerp zijn essentiële componenten voor een fitnesscentrum dat streeft naar het bieden van een vernieuwde trainingservaring.


Wil jij ook een motiverende ambiance creëren die sporters inspireert en energie geeft tijdens hun workouts? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.


/
Audiovisuele integratie leisure & sports
Level Up Edegem