/

Audio integratie zorgt voor optimale klantenbeleving

Hotel Elisabeth

Volledige audio integratie voor optimaal ontspanningsgevoel

In het driesterren Hotel Elisabeth, dat zich bevindt in hartje Mechelen, word je hartelijk verwelkomt. Het is de ideale plek voor een ontspannen weekendje weg of voor een productieve vergadering in een van hun meetingrooms. Bij dit modern, eigentijds en gezellig hotel hoort ook een volledige audio-installatie die Sovilux mocht voorzien.
Voordien waren enkel ingebouwde boxen voorzien in de lobby en ontbijtruimte. Met de komst van Smmrbar in 2021 wilden ze hun geluidsinstallatie uitbreiden naar buiten toe. Zo kunnen de gasten ook vanop het terras of tijdens het zwemmen genieten van aangename achtergrondmuziek.


Sovilux integreerde in 9 verschillende zones een Bose audio installatie voor optimale achtergrondmuziek. Met een muziekinstallatie in meerder zones kan je in elke ruimte genieten van ontspannende achtergrondmuziek. Dankzij het centraal bedieningssysteem kunnen de luidsprekers in de verschillende ruimtes vanuit één punt worden bestuurd en afzonderlijk worden aangepast. 


Omdat Hotel Elisabeth in centrum Mechelen ligt, is het belangrijk dat het volume van de geluidsinstallatie buiten makkelijk kan worden bijgestuurd. Zo is er ’s avonds geen overlast voor de buurtbewoners en worden de gasten in de lobby steeds verwelkomt met rustige achtergrondmuziek.
Tot slot plaatsten we ook een dj-installatie van Pioneer op het unieke terras voor maximaal amusement. Klanten kijken vanop verschillende verdiepen uit op het gezellige binnenterras.


“De grootste meerwaarde is de afzonderlijke bediening van de luidsprekers binnen één systeem. We kunnen in elke zone het volume bepalen en de afspeellijst aanpassen. Wordt het wat drukker op terras of zijn er meer mensen in het zwembad, dan kunnen we de muziek een beetje luider zetten.”
- Marie Van Itterbeeck, Marketing manager
De nieuwe audiovoorzieningen zijn naadloos geïntegreerd, zodat deze mooi opgaan in de ruimte, volledig afgesteld op de inrichting en akoestische eigenschappen van dit gezellige hotel. 

​Ook de juiste toon zetten in jouw bar, restaurant of hotel? Met onze audiovisuele oplossingen voor horeca en eventlocaties verzorgen we een onvergetelijke beleving voor jouw klanten. We helpen je graag met aantrekkelijke verlichting, het juiste geluid, communicatieversterkende beeldschermen en een supersnelle IT-infrastructuur voor jouw horecazaak!

Ontvang een voorstel op maat

 

/
Sfeermuziek voor totaalbeleving bij wijnbar
ONA Gent