/

Pro geluidsinstallatie zorgt voor echte Belgische café beleving

Dragon Gent

Hotspot in Gent

Als je ‘Belgian Beer Culture’ hoort dan krijg je waarschijnlijk het beeld van een donker bruin café voor ogen. De Gentse ondernemers Jean-Michel Teerlinck en Julien Malingreau van MTM group pakten het deze keer helemaal anders aan. In Klein Turkije, gesitueerd aan de Korenmarkt van Gent, openden ze het “International Premium Beer Café” Dragòn.


Geen ouderwets ingericht café met doffe verlichting, maar een bar met 14-meter lange toog en fluwelen zetels. Op de uitgebreide kaart staan meer dan 30 bieren van Belgische brouwers, originele biercocktails en een selectie unieke bieren die rijpen in een rijpingskast. Daarbovenop kan je je laten verrassen door de Dierendonck foodpairing en andere hapjes.

AUDAC luidsprekers

Dragòn deed beroep op Sovilux voor de geluidsinstallatie in de historische kelder van het pand. De nieuwe audiovoorzieningen zijn naadloos geïntegreerd, zodat deze mooi opgaan in de ruimte. We installeerden er professionele AUDAC luidsprekers, volledig afgesteld op de afmetingen en akoestische eigenschappen van deze gezellige club. Dankzij de audiosysteem technieker klinkt elke beat zoals het hoort. 

Professionele rechttoe rechtaan aanpak. Steeds duidelijke communicatie. Vanaf het eerste gesprek, de uitwerking van het voorstel, tot het testen, de installatie en de nazorg, was dit een zeer aangename samenwerking. Op naar ons volgend project samen!

- Julien Malingreau

AV oplossingen voor horeca

Ook de juiste toon zetten in jouw bar, restaurant of hotel? Met onze audiovisuele oplossingen voor horeca en eventlocaties verzorgen we een onvergetelijke beleving voor jouw klanten. We helpen je graag met aantrekkelijke verlichting, het juiste geluid, communicatieversterkende beeldschermen en een supersnelle IT-infrastructuur voor jouw horecazaak!


Ontvang een voorstel op maat


/
Smakelijke achtergrondmuziek voor Italiaans restaurant
Giuliano Gent