/

Sfeermuziek voor totaalbeleving bij wijnbar

ONA Gent

Subtiele audio integratie die het historisch karakter van het gebouw respecteert

ONA is bewust genieten. Smaak ontdekken, stilstaan bij het verhaal en het gesprek opstarten. Deze wijnbar met pit in Gent breidde sinds kort uit met een extra vestiging aan het Belfort. Sovilux mocht het nieuwe pand voorzien van een audiovisuele installatie.


Onze nieuwe wijnbar ONA is gelegen in een historisch pand in centrum Gent. Het was voor ons van belang om het unieke karakter van het gebouw te behouden. Sovilux is erin geslaagd om de AV-installatie subtiel te verwerken in de inrichting en het pand in zijn eer te laten. 
- Arne Braeckman

We integreerden in 4 verschillende zones een installatie van Bose audio met oog op smaakvolle achtergrondmuziek. Het historische gebouw heeft mooie plafonds en unieke sierlijsten, daarom was het belangrijk dat de luidsprekers zo min mogelijk opvallen in de ruimtes. Ook de kabels zijn op een verfijnde, juiste manier weggewerkt waardoor ze amper zichtbaar zijn. 
 
Met een muziekinstallatie in meerdere zones kan er in elke ruimte genoten worden van ontspannende achtergrondmuziek. Dankzij een centraal bedieningssysteem kunnen alle luidsprekers vanuit 1 punt bestuurd en afzonderlijk aangepast worden. De intuïtieve bediening werkt via hun iPad. 
 
In de wijnkelder installeerden we een interactief scherm van i3-technologies voorzien van een digitale whiteboard functie. Deze functie laat toe om het scherm te bedienen met de handen en makkelijk aantekeningen te maken die zichtbaar zijn voor iedereen. Ideaal om in te zetten tijdens tastings, wijncursussen en andere evenementen.

“We zijn zeer tevreden van de service van Sovilux. De AV-techniekers hebben de installatie vlot en proper uitgevoerd. Nadien kregen we een duidelijke uitleg over de werking van het systeem.” Aldus Arne.

​Ook op zoek naar een AV-oplossing voor een magische klantbeleving? Sovilux helpt je graag verder.

/
Achtergrondmuziek zorgt voor extra smaak
Brouwerij Heilig Hart