/

Smakelijke achtergrondmuziek voor Italiaans restaurant

Giuliano Gent
​​Begin juli opende Giuliano een gloednieuwe vestiging in Gent. Na reeds 3 succesvolle zaken in Limburg kan je nu ook in Oost-Vlaanderen terecht voor hun ‘cucina tradizionale italiana’. Met een diepgewortelde passie voor de Italiaanse keuken, streeft het team van Giuliano ernaar om hun gasten een authentieke en onvergetelijke eetervaring te bieden. Om hun restaurant te verrijken met de juiste sfeer, beseften ze dat de sfeermuziek een belangrijke rol speelt.

Bij Sovilux begrijpen we dat het creëren van een juiste sfeer in de horeca van cruciaal belang is. Toen Ristorante Giuliano bij ons aanklopte, wisten we dat we voor een unieke uitdaging stonden. Het restaurant wilde aangename achtergrondmuziek om de Italiaanse ambiance te versterken zonder de gasten te verstoren in hun culinaire belevenis. 

Toen het team van Sovilux ter plaatste kwam werden meteen de juiste vragen gesteld. Twee dagen na het bezoek ontvingen we een duidelijke offerte voor de professionele geluidsinstallatie die we nodig hadden. De vlotte communicatie gaf ons meteen een positief gevoel over de samenwerking. 
- Sigi Janssens, IT Manager Giuliano Ons team van experts heeft Ristorante Giuliano voorzien van een multizone audio-oplossing die perfect aansluit bij hun visie. De BOSE luidsprekers werden geïnstalleerd met precisie en oog voor detail. Hierdoor genieten de gasten van aangename sfeermuziek die subtiel op de achtergrond aanwezig is, maar toch een gezellige klank aan de omgeving toevoegt.


Om de controle binnen handbereik te houden, hebben we een intuïtieve bedieningsapp geïmplementeerd op een centraal bedieningsscherm. Zo kunnen alle medewerkers het volume in elke ruimte apart regelen via een touchscreen. Aan de hand van de visuele volumebalken is het heel gebruiksvriendelijk om het geluidsniveau in te stellen en de passende afspeellijst bij het moment te kiezen.


"Bij Giuilano vinden we het belangrijk dat we voor de verschillende momenten van de dag aangepaste muziek kunnen afspelen. ’s Middags rustige lunchmuziek en als het wat later wordt, iets meer uptempo muziek met Italiaanse vibes. Daarnaast willen we de garçons ook de mogelijkheid geven om een jarige klant te verrassen met een vuurwerkje en ‘Happy Birthday’ op de achtergrond. Via het touchscreen kan elke medewerker de juiste muziek kiezen zonder af te wijken van de voorgeprogrammeerde playlist. Professioneel én gebruiksvriendelijk!" Aldus Sigi.


Dankzij de samenwerking met Sovilux heeft Ristorante Giuliano nu een fijn afgestemde audio-installatie die hun restaurant verrijkt zonder op de voorgrond te treden. Gasten worden omringd door aangename Italiaanse vibe, waarbij de heerlijke pizza’s, pasta’s en de smakelijke achtergrondmuziek zorgen voor een ontspannen culinaire ervaring.

Buon appetito!


 

Bent u ook op zoek naar een partner in audiovisuele beleving die je restaurant kan transformeren en je gasten bekoort met een smakelijke geluidservaring? Neem vandaag nog contact op met Sovilux en ontdek hoe wij jouw culinaire onderneming naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

/
Audio integratie zorgt voor optimale klantenbeleving
Hotel Elisabeth