/

Pro geluid van magazijn tot bedrijfshal

SanoRice


Aangename werksfeer door muziek op de werkvloer

Aan een goede geluidsinstallatie in een bedrijfshal zitten heel veel voordelen. Muziek zorgt in de eerste plaats voor een aangename werksfeer. Het is bewezen dat medewerkers hierdoor productiever zijn. Daarnaast maakt een centraal aangestuurde geluidsinstallatie een einde aan storende radio’s met een slechte ontvangst of een kakofonie van verschillende radio’s in de werkplaats. Dit maakt de audiobeleving rustiger en werkbaarder.

Uitstekende geluidsspreiding in grote bedrijfshallen

SanoRice is wereldwijd de grootste private label producent van gepofte rijst-, maïs- en meergranenwafels. Dit Nederlandse familiebedrijf kent kernwaarden als kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en betrouwbaarheid. Het is dan niet meer dan vanzelfsprekend dat de geluidsinstallatie die waarden ook reflecteert. SanoRice Belgium deed beroep op onze expertise om achtergrondmuziek te voorzien in de 4 bedrijfshallen van hun nieuwe fabriek in Zottegem.

AUDAC geluid

Waar in de ene hal wordt geproduceerd, worden er in de andere hal alleen logistieke activiteiten verricht. Bij het kiezen van het aantal luidsprekers en het juiste type speaker houden we steeds rekening met het omgevingsgeluid van machines en de afmetingen van de productiehal. Op die manier komen we tot het beste geluid in iedere werkplaats afzonderlijk. Sovilux werkte dit project uit met 23 outdoor AUDAC luidsprekers. Met een centraal bedieningsscherm kan elke ruimte voorzien worden van muziek op het gewenste volume.

Projectmanager Filip Van Kerkhove: “De geluidsinstallatie is zo geconfigureerd dat ze samen met de verlichting aan en uitgaat. Eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk”

Wil je ook voor extra positieve energie zorgen op de werkvloer ? We helpen je graag met een professionele audio installatie. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Offerte geluidsinstallatie aanvragen

/
Professioneel multiroom audio- en omroepsysteem
Gandae Gent