/

Professioneel multiroom audio- en omroepsysteem

Gandae Gent

Luisteren naar muziek is de brandstof voor een goede werksfeer

Onze audio oplossingen zorgen ervoor dat de radio mee gaat werken voor het bedrijf. De meeste mensen vinden werken met muziek immers leuker en voelen zich actiever. Bovendien worden irritante achtergrondgeluiden (de tikkende toetsenborden van collega's, de drukte van de straat, het lawaai van de machines, de heftrucks, …) door de muziek gecamoufleerd. 

Centraal aangestuurde audio in verschillende zones

Met een centraal aangestuurde audio installatie wordt het volumeniveau gecontroleerd zodat in het ganse bedrijf storingsvrij en op het juiste volume naar muziek geluisterd kan worden. In de kantoren andere muziek met een lager volume dan op de werkplaats? In het magazijn geen muziek maar wel een omroepmicrofoon om chauffeurs op te roepen? Alles is mogelijk! Elke ruimte kan op die manier voorzien worden van zijn eigen specifieke audio oplossing.

Multifunctioneel audiosysteem

Bij het maatwerkbedrijf Gandae uit Gent kozen ze voor een centrale besturing van de geluidsinstallatie aan het onthaal. Van hieruit wordt de achtergrondmuziek geregeld en wordt ook het omroepsysteem bediend. 

Sovilux werkte dit project uit met de professionele audio oplossingen van AUDAC. We programmeerden eveneens een compleet geautomatiseerde en digitale pauze signalering om de rustpauzes van de fabrieksmedewerkers aan te kondigen.

Hoofdprojectleider Stephan Hebbelinck: "We hadden reeds een vestiging die uitgerust was met de audio oplossingen van AUDAC. Op aanraden van AUDAC kwamen we bij Sovilux terecht om ook onze tweede vestiging te voorzien van een professionele geluidsinstallatie. We zijn heel tevreden met het resultaat."

Ben je ook op zoek naar een gebruiksvriendelijk en eenvoudig centraal te besturen multifunctioneel audiosysteem? We helpen je graag met een professionele audioinstallatie op maat van jouw bedrijf.


INFO GELUIDSinstallatie aanvragen

/
Professionele audio en video voor opleidingscentrum
PAULO Oost-Vlaanderen