/

Een optimale winkelbeleving door beeld, geluid en IT

AD Delhaize Kanaalkom

Een sterke en positieve winkelbeleving. Daarrond draait alles in nieuwe Delhaize-supermarkten. Op 11 mei 2020 opende de supermarktketen een nieuwe AD Delhaize in het Hasseltse Quartier Bleu. Via een ingang aan de kade van de Kanaalkom kun je je boodschappen er ook per boot doen. Veel ruimte, een warme en sfeervolle inrichting en een groot assortiment kwaliteitsvolle en gezonde producten moeten die winkelbeleving met net dat tikkeltje meer garanderen. Uitbaters Bert Lambregts en Alexiou Efstratios vroegen Sovilux om ze ook audiovisueel te realiseren.

Winkelbeleving in de retail: huzarenstukje

“De technische kant van winkelbeleving organiseren, is een krachttoer”, zeggen Bert en Alexiou. De inrichting van andere Delhaizes leerde ons dat het geen goed idee is om met verschillende leveranciers te werken. Het programma van de ene leverancier werkt niet met dat van een andere en verstoort ook het systeem dat een derde installeerde. In onze 2 winkels in Gent werkten we alleen met Sovilux samen. Omdat we zo tevreden zijn met het werk van Alexis en zijn team, vroegen we hem om ook alle audiovisuele en IT-systemen in de supermarkt in Hasselt te installeren.”

Integratie van alle systemen

“Er is niets wat ze op IT-vlak bij Sovilux niet kennen en kunnen. Andere systemen integreren ze feilloos in je eigen systemen. Er zijn maar weinig installatiebedrijven die het lef hebben dat te doen. Onder meer onze achtergrondmuziek en ons digitale omroepsysteem zijn op elkaar aangesloten om de klantbeleving te verhogen. Zo komt alle audio uit dezelfde luidsprekers. De muziek stopt wanneer een standaardboodschap of een persoonlijk bericht wordt omgeroepen en speelt daarna verder. Dat zorgt ervoor dat we duidelijk en efficiënt kunnen communiceren.”

Betere winkelbeleving via wifi

De klantbeleving verhogen we ook via het wifinetwerk dat Sovilux installeerde. Alle systemen zijn ermee verbonden. Bijvoorbeeld ook het tijdregistratiesysteem voor het personeel en alle schermen die in de winkel staan om de klanten te informeren. Dankzij het wifinetwerk kunnen klanten in de winkel ook een recept raadplegen. Of een whatsappje naar hun partner sturen om te vragen wat er ’s avonds op het menu staat zonder dat ze data hoeven te verbruiken via 3G of 4G.”

Klantbeleving verhogen? Bel Sovilux

“Als je Sovilux nodig hebt, is 1 telefoontje genoeg. En ze leveren elk werk picco bello op. We hebben hen al gevraagd om ook alle audiovisuele en IT-systemen te installeren en te integreren in de nieuw te bouwen Delhaize in het centrum van Hasselt en de Proxy Delhaize in de Nationalestraat in Antwerpen die we gaan renoveren. Samen met hen gaan we ook daar voor een audiovisuele winkelbeleving die het verschil maakt.

Toegepaste AV technieken bij AD Delhaize Kanaalkom

  • Achtergrondmuziek
  • Digitaal omroepsysteem
  • Schermen
  • Projector
  • Netwerk
  • VoIP
/
Moderne winkelbeleving via audio, video & IT
Delhaize