/

Integratie multifunctioneel audiosysteem

Baby's Corner

Totale audio integratie van in de winkel tot de kantoren

The Baby's Corner dat is winkelen met een eindeloze keuze aan kwaliteitsvolle, veilige, duurzame en ecologische producten en hippe merken voor mama, baby en kind. Je komt er terecht in een grote inspirerende belevingswereld in de winkels in Nazareth, Hasselt én op de online shop. Bij deze prachtige babywinkels horen er ook professionele geluidsinstallaties en die mocht Sovilux installeren met het oog op optimale achtergrondmuziek.

Audio winkelruimte

De luidsprekers in The Baby's Corner in Nazareth waren dringend aan vernieuwing toe. De muziek kwam krakend uit de boxen en sommige luidsprekers maakten zelf geen geluid meer. Wij bij Sovilux zijn in eerste instantie aan de slag gegaan om al de elektronica te vernieuwen. Zo zorgden wij voor nieuwe versterkers en een nieuwe matrix.

Verder installeerden wij het digitale platform van onze partner Groevy. Hun platform verzameld op maat gecomponeerde playlists. Deze zorgen ervoor dat er in de winkel en op de kantoren andere muziek wordt gespeeld. Zo klinkt er in de winkel achtergrondmuziek die past bij de 'mood' van de klanten voor een optimale winkelbeleving. En kan er op de werkvloer voor andere muziek gekozen worden die leidt tot een goede werksfeer. 

Sonia Pypaert, de oprichtster van The Baby's Corner wou al langer investeren in muziekmarketing. Haar klanten behoren tot een specifieke doelgroep waardoor de juiste muziek, zonder reclame essentieel is. Anderzijds vindt ze het ook belangrijk om personeelsgericht te werken, want haar personeel verlangt naar andere muziek op de werkvloer. Wij zorgden ervoor dat deze twee gecombineerd kunnen worden. 

We installeerden eveneens verschillende digitale bedieningspanelen die het makkelijk maken om de muziek met een klik op de knop bij te sturen. Via geïntegreerde software kan het audiosysteem ook via de smartphone bestuurd worden. 

Na een succesvolle samenwerking in de winkel in Nazareth, mochten wij ook in hun nieuwe winkel in Hasselt de volledige geluidsinstallatie voorzien. Hier kozen wij voor de professionele audio oplossingen van AUDAC. 

Sonia Pypaert
"Wij kozen voor Sovilux omdat zij de tijd namen om het probleem te onderzoeken, met de juiste oplossingen kwamen, goed advies gaven en veel expertise hebben. Verder was het vertrouwen voor mij enorm belangrijk." Aldus Sonia Pypaert.

Ook nood aan een gebruiksvriendelijk multifunctioneel audiosysteem dat zorgt voor een goede werksfeer? Neem contact met ons op en we helpen je graag met een professionele audio installatie./
5 x digitale menuborden bij Moochie
Moochie Vlaanderen