/

Regelbare audio en interactieve schermen in retail

Heyerick

De winkel van de toekomst

In de moderne detailhandel spelen snelheid en efficiëntie een cruciale rol voor een positieve winkelervaring. Wachttijden om een medewerker te spreken kunnen soms hoog oplopen, en die tijd heeft de klant vaak niet. Voor de opening van hun tweede winkel deed familiebedrijf Heyerick een beroep op Sovilux voor een gesofisticeerde audiovisuele installatie om de winkelervaring van de klanten en leveranciers te optimaliseren.

Een optimale winkelervaring voor klanten en leveranciers

Zaakvoerder Pieter stelde een belangrijk doel voorop: een klantvriendelijke winkelomgeving en snelle bediening creëren voor elke bezoeker. Ten eerste wou hij een van op afstand regelbare geluidsinstallatie en een meldingssysteem voor leveranciers. Daarnaast wou hij ook een interactief scherm in de showroom. Zo kunnen klanten niet voorradig materiaal direct via de webshop bestellen.. Kortom, een hypermoderne showroom en winkel die de klanten aanmoedigt te verkennen – en uiteindelijk te kopen.


Geluidsinstallatie met geïntegreerde bel en interactieve schermen

De meest opvallende oplossing die we installeerden zijn de interactieve schermen met touchscreen-functionaliteit in de showroom. Deze schermen dienen als een portal naar de website en webshop. Klanten kunnen zo op intuïtieve manier door de productcatalogus bladeren en direct via het scherm de bestelling plaatsen.


Daarnaast installeerden we een geluidsinstallatie met geïntegreerde bel voor leveranciers. Wanneer een leverancier op de bel drukt, wordt het muziekvolume in de winkel automatisch verlaagd, waardoor onze medewerkers meteen op de hoogte zijn. Dit minimaliseert de wachttijden en zorgt ervoor dat de leveringen soepel verlopen. Het geluidssysteem is gemakkelijk te bedienen via de computer of smartphone. Het muziekvolume kan per zone worden aangepast om zowel in de winkel, showroom als het magazijn de juiste sfeer te creëren. 


Zaakvoerder Pieter Heyerick: “In de zoektocht naar een audiovisuele oplossing voor de nieuwe winkel stonden een goede service en uitstekende kwaliteit centraal. Sovilux heeft dit in een mum van tijd geregeld.”


Wil je ook de winkelervaring van je klanten optimaliseren en de operationele efficiëntie van je zaak verbeteren? 

Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel op maat van jouw moderne detailhandel.


/
Integratie multifunctioneel audiosysteem
Baby's Corner