/

Webshop toegankelijk in de winkel

Babylux Waregem

Welkom in de interactieve winkel! Stap binnen in een wereld waar traditioneel winkelen wordt getransformeerd door moderne technologie: interactieve schermen. Babylux, een webshop voor babyspulletjes met 2 fysieke filialen in België, zocht een manier om klanten hun volledige catalogus aan babyspullen te tonen. Sovilux pakte meteen de volledige audiovisuele installatie aan en zorgde ook voor een upgrade van de belichting.

Volledige catalogus in de showroom

Als winkel is het vaak onmogelijk om alle producten uit het online aanbod tentoon te stellen. Dat ondervond ook Babylux Waregem, een showroom waar toekomstige mama’s en papa’s inspiratie kunnen opdoen en babyspulletjes testen. Het aanbod op de webshop is gigantisch, 90% van de artikelen zijn uit voorraad leverbaar. In de showroom vind je een zorgvuldig geselecteerde selectie van babyspullen. Bovendien zoeken klanten vaak heel gericht: dat leuke loopfietsje in een specifieke kleur, het nieuwste model van een kinderwagen met 3 wielen, een extra camera voor de babyfoon… 


Via interactieve schermen kunnen zij voortaan de volledige productcatalogus bekijken. Ook zijn de artikelen in onze conceptstore voorzien van een QR-code die via deze schermen ingescand kan worden, om zo gemakkelijk de product-fiches te raadplegen. Het voordeel is dat de bezoekers meteen alle bijhorende accessoires en de beschikbare kleurtjes te zien krijgen en kunnen bestellen.


Naar de webshop via interactieve schermen

Sovilux plaatste 3 interactieve schermen waarop de klant de webshop en dus ook de volledige catalogus kan raadplegen. In één oogopslag krijgt hij meer info over de productvarianten en voorraadinformatie. Daarnaast krijgt de klant via de schermen gepersonaliseerde aanbevelingen en kan hij meteen een bestelling plaatsen. Deze slimme technologie verrijkt de manier van winkelen.


De schermen zijn bovendien handig in gebruik en werden mooi geïntegreerd in het winkelinterieur. 


Om de showroom helemaal tot leven te laten komen, namen we ook het geluid en de verlichting mee in de modernisering. De nieuwe geluidsinstallatie, bestaande uit Bose pendelluidsprekers, zorgt voor aangename en kwalitatieve achtergrondmuziek.. Tot slot installeerden we een moderne railverlichting, die de donkere ruimte transformeerde tot een lichtrijke, uitnodigende winkel.

Snelheid van installatie

Wat voor Babylux het belangrijkste was bij de keuze van een audiovisuele partner? De snelheid van schakelen.

Zaakvoerder Channing: “Toen ik langsging op het kantoor van Sovilux kreeg ik meteen een demonstratie  van een interactieve scherm. Het was snel duidelijk dat dit de oplossing was die we nodig hadden. De beslissing was snel genomen. Sovilux stelde zich ook heel flexibel op zodat alles in geen tijd werd geïnstalleerd.”


Transformeer ook jouw winkel tot een plaats waar klanten gemakkelijk en graag shoppen. Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel.


/
Regelbare audio en interactieve schermen in retail
Heyerick