/

Complete audiovisuele integratie in nieuw hoofdkantoor

Wegmarkeringen De Groote

Een nieuw hoofdkantoor moet klasse uitstralen op alle gebieden, ook audiovisueel. Met de oprichting van het nieuwe hoofdkantoor van De Groote Wegmarkeringen in De Prijkels, werd een ambitieuze stap gezet naar een geavanceerde werkruimte met geïntegreerde audiovisuele apparatuur. Een geweldige verbetering voor klanten én medewerkers.


Totaaloplossing voor elke ruimte

In traditionele kantooromgevingen kunnen geluidsproblemen, gebrek aan gebruiksgemak en ontoereikende technologie de productiviteit belemmeren en de klantervaring verstoren. Nicola, medezaakvoerder bij De Groote Wegmarkeringen, zag de behoefte om dit probleem aan te pakken, en tegelijk een intuïtieve en stimulerende omgeving te creëren voor iedereen in het bedrijf. Een belangrijke vereiste was gebruikersgemak en een moderne look and feel. Sovilux ging voor het totaalplaatje.


Geluidsinstallatie & digital signage in verschillende zones

Ten eerste plaatsten we een uitgebreide geluidsinstallatie die verschillende zones beslaat, waardoor geluid en muziek van hoogwaardige kwaliteit zijn in het hele gebouw. Daarnaast installeerden we digital signage die dynamische informatie biedt en de betrokkenheid van medewerkers en bezoekers verhoogt. Voor vergaderingen en presentaties is er nu een state-of-the-art boardroom met videoconferentie en een groot presentatiescherm.


De intuïtieve bediening van alle audiovisuele systemen zorgt voor gebruikersgemak en efficiëntie. Dankzij Q-SYS is er geen gedoe met afstandsbedieningen; alles is elegant geïntegreerd in een centraal bedieningsscherm met audio- en controlepanelen, luidsprekers en versterkers. Ook wordt de muziekbron Sonos geïntegreerd in de algemene besturing van de geluidsinstallatie.Extra voordelen voor medewerkers en klanten

In de kelder werd een fitnessruimte gecreëerd die toegankelijk is voor alle medewerkers, compleet met geluidsinstallatie en schermen. Zo kunnen ze tijdens het sporten genieten van hun favoriete muziek of tv-programma's. Een gezonde ontspanning voor of na het werk!


Tot slot is er voor de klanten een comfortabele lounge met presentatiescherm waar ze worden ontvangen. Professionele en gastvrije sfeer tijdens vergaderingen en presentaties? Check!


Kortom, met al deze innovatieve audiovisuele oplossingen is het kantoor van De Groote Wegmarkeringen een voorloper van de moderne werkplek waar technologie en comfort hand in hand gaan.


Plannen om je kantoor ook een volledige audiovisuele upgrade te geven? Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel.

/
Glasheldere presentaties met een 163 inch LED Wall
Movu Robotics