/

De beleving begint al bij het binnenstappen

Xperience Travel Lounge

Bij reisbureau Travel Lounge draait het allemaal, net als bij Sovilux, om de ultieme beleving. Wanneer je Xperience in Sint-Martens-Latem binnenstapt start de reisbeleving meteen. De enthousiaste medewerkers maken van je volgende reis een aaneenschakeling van verrassende details en onvergetelijke ervaringen.

Sovilux voelde meteen de match!

Prikkel de zintuigen met AUDAC geluid

Door de juiste achtergrondmuziek de laten weerklinken kan je bepaalde emoties oproepen. Via geluid worden de zintuigen geprikkeld, zo kun je klanten bij het binnenkomen meteen in vakantiestemming brengen. We installeerden AUDAC luidsprekers, gemakkelijk in gebruik en van uitstekende kwaliteit.

Interactieve schermen voor een heldere communicatie

Het boeken van een reis gaat net iets beter wanneer je inspirerende beelden van de droombestemming kan presenteren. Dankzij het interactieve scherm van i3-Technologies vlieg je in een klik van de overweldigende natuur in Namibië naar een authentieke markt in Vietnam.

Eenvoudig online vergaderen met video conferencing

Nu we terug zonder maatregelen de wereld kunnen ontdekken is de pandemie van afgelopen 2 jaar snel vergeten. Één positieve ontwikkeling is dat we sindsdien niet voor elke vergadering fysiek hoeven samen te zitten. We installeerden een videoconferencing systeem zodat het team van Travel Lounge efficiënt kan communiceren met partners en klanten.

De beleving begint hier!

Ook op zoek naar een AV oplossing voor een magische klantbeleving? 
Sovilux helpt je graag verder.

Contacteer ons!

/
Pro audio installatie van showroom tot werkplaats
MIG Motors Gent Noord