/

Digitale signalisatie voor optimale communicatie

Gemeente Lievegem

De gemeente Lievegem vertrouwde Sovilux voor hun nieuwste project. We mochten namelijk op 11 verschillende locaties digitale signage schermen installeren. 

Digitale signalisatie schermen zijn niet meer weg te denken uit de gemeente. Met de inwoners communiceren, bezoekers wegwijzen en informatie verspreiden zijn slechts een aantal functies die de Sony beeldschermen invullen. Via het TEOS-managementsysteem wordt de bediening van de schermen gecentraliseerd. 


"We wilden de inwoners van Lievegem meer informeren over algemene zaken en evenementen die plaats zouden vinden in de toekomst. Dankzij de digitale schermen van Sovilux kunnen we duidelijk communiceren door middel van beeld, tekst en video. We lieten de schermen installeren op plaatsen waar mensen vaak even moeten wachten zoals in de gemeentehuizen, bibliotheken en sporthallen, waardoor we veel nuttige informatie kunnen verspreiden op plaatsen waar we dat anders niet konden." aldus gemeente Lievegem. 

Digital signage is een doeltreffende manier om verschillende boodschappen te tonen aan je inwoners. Afhankelijk van het moment, je locatie of doelgroep pas je je content aan. Sneller én duurzamer dan het verspreiden van affiches of flyers. Het oogt bovendien netter en strakker. 

"Aangezien we de informatie op zoveel mogelijk plaatsen wouden verspreiden was het voor ons een enorme verrijking dat we de digitale schermen vanuit 1 centrale software kunnen aansturen. Hierdoor verliezen we geen tijd door bijvoorbeeld handmatig USB-sticks in te voeren. Naast dat Sovilux zorgde voor een oplossing op maat zijn we altijd goed opgevolgd en werd er steeds voldaan aan de afspraken."

 

Bij Sovilux zijn we gespecialiseerd in tal van verschillende video-installaties specifiek voor (sport)evenementen, amusementsparken of andere recreatie-faciliteiten. Breng de ruimte tot leven, informeer en entertain je bezoekers.

We helpen je graag verder, contacteer ons en ontvang een voorstel op maat.


/
Interactief vergaderen & draadloos presenteren
GAC Business Solutions