/

Glasheldere presentaties met een 163 inch LED Wall

Movu Robotics
Een 163 inch Led Wall zorgt bij Movu Robotics voor optimale gebruiksvriendelijkheid en een prestigieuze uitstraling.


Movu Robotics, onderdeel van stow Group, is een Belgisch bedrijf dat op wereldschaal opereert. Ze hebben de ambitie om één van de toonaangevende leveranciers te worden voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve en eenvoudigere oplossingen voor magazijnautomatisering. Op die manier bevorderen ze productiviteit en efficiëntie wat het succes van een bedrijf drastisch vergroot.
Multifunctionele en moderne vergaderzaal

Als onderneming die bekend staat om zijn innovatieve oplossingen en technologische knowhow, wilden zij hun presentatie mogelijkheden naar een hoger niveau tillen. Sovilux werd ingeschakeld om het groot auditorium in het hoofdkantoor in Lokeren te voorzien van een nieuwe AV installatie. In deze grote zaal vinden allerlei activiteiten plaats, van recepties en personeelsfeestjes tot managementvergaderingen en klantmeetings.


“We waren op zoek naar een future-proof en gebruiksvriendelijk presentatiesysteem. Bovendien wilden we een toonaangevende oplossing die het multifunctionele auditorium onderscheidt van andere vergaderzalen.” Els Baeyens, Group IT Service Desk Manager.


Prestigieuze 163 inch LED wall en pro geluid

De belangrijkste vereiste bij de keuze van een presentatie oplossing voor een vergaderzaal: een correcte beeld- en geluidskwaliteit in verhouding met de oppervlakte en indeling van de ruimte.


In het multifunctionele auditorium kunnen zeker 200 personen een presentatie bijwonen. Om te beantwoorden aan de oppervlakte en de vraag naar een prestigieuze oplossingen, adviseerden we samen met LG een 163 inch LED wall. Een indrukwekkend scherm dat het mogelijk maakt om te presenteren over de volledige breedte van de ruimte. Een primeur van formaat!

Het voordeel van een LED wall zijn de modulaire panelen. Hiermee kan je zelf de grootte en compositie van je presentatiescherm kiezen, in dit geval bijna 4 meter breed. Daarnaast vormen de panelen één mooi geheel wat resulteert in een scherm zonder zichtbare randen. De LED wall is niet alleen een indrukwekkende oplossing maar ook een duurzame. LED is energie-efficiënt en heeft een lange levensduur. Kortom, een must-have voor elke organisatie die indruk wil maken met haar presentaties.


De installatie vergde uiterste precisie, maar door de goede samenwerking tussen Sovilux en het installatieteam van LG was dat geen enkel probleem.  


Beeld en geluid vormen één geheel.

Om te beantwoorden aan de geluidskwaliteit adviseerden we Bose Pro Loudspeakers. Aan beide kanten van de LED wall werden twee langwerpige luidsprekers geplaatst. Hier was ook het modulaire en strakke ontwerp van de kolom speakers doorslaggevend. Deze professionele geluidsinstallatie wekt de volledige ruimte tot leven en gaat dankzij zijn design op in de omgeving. 


Gebruiksvriendelijk en nauwkeurige AV oplossing

Presentaties bij Movu Robotics verlopen tegenwoordig vlekkeloos. Door de makkelijke bediening van het systeem, de goede zichtbaarheid van het presentatiescherm en de uitstekende geluidskwaliteit komt elke boodschap glashelder over.

“Wij zijn zeer tevreden over de nauwkeurigheid waarmee Sovilux te werk ging. Alle kabels zijn proper opgeborgen en de installatie werd opgeleverd met oog voor detail. Ook werd er voldoende tijd genomen om samen na te denken en hun adviezen toe te lichten. Sovilux is erin geslaagd te beantwoorden aan onze vraag voor een prestigieuze en gebruiksvriendelijke presentatie oplossing.” Aldus Els Baeyens


Benieuwd wat een LED Wall voor jouw bedrijf kan betekenen?


/
Moderne video conferentie tools en interactieve schermen
Swegon Belgium