/

Interactief vergaderen & draadloos presenteren

GAC Business Solutions

Nieuwe vergaderzalen ingericht met volledige audiovisuele oplossingen

GAC Business Solutions is leverancier van Microsoft Dynamics 365 bedrijfssoftware en bijbehorende consultancy. Zij zijn een ambitieus en innovatief softwarebedrijf dat twee punten centraal stelt: samenwerking met de klant en persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Om deze missie deels mogelijk te maken hebben wij hun vergaderzalen in het Belgische filiaal ingericht met oog op optimaal vergaderen en draadloos presenteren.


Het Belgische kantoor telt 2 vergaderzalen. In deze vergaderzalen werden interactieve schermen geïnstalleerd van i3- technologies. Beide schermen hebben ook een whiteboard functie. Deze functie zorgt ervoor dat je dankzij 1 druk op de knop makkelijk aantekeningen kan maken die zichtbaar zijn voor iedereen. Ook werd er software van Airtime voorzien. De combinatie van i3- technologies en Airtime zorgt ervoor dat je gemakkelijk digitaal kan samenwerken en draadloos kan presenteren.

De whiteboard functie wordt in het team veel gebruikt, het zorgt ervoor dat we allemaal creatiever bezig zijn, iedereen neemt deel en het maakt vergaderen dynamischer dan voordien. Naast dat het whiteboard kan ingezet worden voor 'business' kan het soms ook gebruikt worden voor 'fun'. Zo speelden wij met het team Pictionary om de software te leren kennen. Aldus Jeroen van GAC Business Solutions.

Jeroen Adams• GAC Business Solutions

Met behulp van Microsoft Teams kan er ook optimaal online vergaderd worden met klanten of medewerkers . Door de installatie van de Yealink MeetingBar wordt iedereen duidelijk gehoord en gezien. Dat was voor GAC Business Solutions zeer belangrijk aangezien het personeel de kans krijgt om vaak van thuis uit te werken.

In de tweede vergaderruimte is het scherm volledig mobiel. Dit betekent dat het scherm verplaatsbaar is waardoor het multifunctioneel en inzetbaar is in verschillende ruimtes.

Interactief scherm

"Wij kozen voor Sovilux door hun kwaliteit, professionaliteit en enthousiasme. Achteraf bekeken zijn wij zeer tevreden met de samenwerking. Ondanks dat het nieuwe systeem voor de gebruikers een aanpassing was in het begin, verliep de communicatie vlot en was de dienstverlening uitstekend.

Jeroen Adams • GAC Business Solutions

Interactief scherm vergaderruimte

We installeerden enkele moderne vergaderzalen zodat het team van GAC Business Solutions efficiënt en interactief kan presenteren en samenwerken. Ook op zoek naar een AV oplossing voor een optimale vergaderbeleving? Sovilux helpt je graag verder.

Contacteer Sovilux

/
Draadloos presenteren in nieuwe showroom
Verandaland