/

Pro audio installatie van showroom tot werkplaats

MIG Motors Gent Noord

Geluidsinstallatie die de productiviteit in je bedrijf doet stijgen

Een showroom inrichten gaat verder dan het aantrekkelijk presenteren van de koopwaar. Onderzoek toont namelijk aan dat mensen zich beter voelen daar waar het niet stil is. In een showroom waar het niet stil is, is er meer geduld, blijven de mensen langer en is er dus meer tijd om een keuze te maken. In een werkplaats met achtergrondmuziek zullen medewerkers zich goed voelen, wordt er meer werk verzet in dezelfde tijd en zal dat goed gevoel uitstralen naar de klanten toe. Optimaal inzetten in een professionele audio installatie rendeert dus.


Audio voor nieuwe showroom en werkplaats

De MIG Motors concessies NAM Noord aan de Leiekaai en Destelbergen aan de Dendermondesteenweg werden verhuisd naar één gloednieuw gebouw langs de Zeeschipstraat 137 in Gent. In het nieuwe gebouw is een gemeenschappelijk atelier met drie showrooms, zodat alle merken van de groep: Volkswagen, Skoda, Cupra en Seat er onder een dak zitten. MIG Motors deed beroep op Sovilux voor de installatie van de achtergrondmuziek in 4 zones, met afzonderlijke bediening in elke showroom en de productieruimte.

AUDAC geluid

Muziek voorzien in akoestisch uitdagende ruimtes vraagt professioneel materiaal en een professionele installatie. Sovilux werkte dit project uit met 31 AUDAC luidsprekers. Met een centraal bedieningsscherm kan elke ruimte voorzien worden van muziek op het gewenste volume. De afzonderlijke bediening in elke zone zorgt voor de finetuning. Zo kan er in elke zone voor de gewenste sfeer gezorgd worden.

 Nood aan wat meer ambiance in de werkplaats? 
We helpen je graag met een professionele audioinstallatie.

Neem contact op

/
Complete audiovisuele integratie in nieuw hoofdkantoor
Wegmarkeringen De Groote