top of page
  • Sovilux

Nieuwe interactieve schermen en draadloos presenterenModerne BMW-garage

BMW Meerschman opende in 2021 een nieuwe concessie in Aalst waar klantenbeleving centraal staat. Deze vestiging omvat 2.700 m² aan showroom en kantoorruimte, een hypermoderne werkplaats en een ruime ondergrondse parking. Een ecologisch en future proof gebouw waar het voor zowel klanten als werknemers aangenaam vertoeven is.


Case video in samenwerking met i3-Technologies - leverancier van de interactieve aanraakschermen.


Efficiënt vergaderen

Bij de kantoren kwamen ook 2 nieuwe vergaderzalen en die mocht Sovilux voorzien van interactieve presentatieschermen. Met een professionele video-installatie is meetings organiseren en presenteren voor klanten nog nooit zo makkelijk geweest.


Interactieve schermen

We installeerden 2 interactieve (aanraak)schermen van i3-Technologies. Met de oplossingen van i3 kan je tijdens het vergaderen aantekeningen maken bij de gepresenteerde content. In Meeting room 1 plaatsten we een mobiel scherm van 86 inch, dat makkelijk te verplaatsen is in de ruimte. Dankzij het stevige onderstel op wielen kan het scherm flexibel ingezet worden naargelang de soort vergadering. Meeting room 2 werd voorzien van een vast 72 inch aanraakscherm.Draadloos presenteren

Je scherm delen en draadloos presenteren is in deze moderne vergaderzalen een fluitje van een cent. Met de i3ALLSYNC-zender kan je vanaf elk apparaat met één druk op de knop je content delen. Bovendien kan je de computer bedienen door aanrakingen via het interactieve scherm en werden beide schermen voorzien van een AUDAC IMEO2 Soundbar. Dit elegant luidsprekersysteem bevat alle benodigde functies voor een indrukwekkend geluid.Met onze audiovisuele oplossingen voor vergaderruimtes en showrooms creëren wij een omgeving die jouw klanten instant vertrouwen geeft en een plek waar je medewerkers met plezier werken. Je volgende vergadering efficiënt en zonder stress starten? Contacteer ons en krijg een voorstel op maat van jouw meetingroom.
101 weergaven

Op zoek naar een partner in audiovisuele beleving voor jouw zaak?

Wij contacteren jou!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page