top of page
  • Sovilux

Ultramoderne vergadersystemen voor stijlvolle meeting rooms.


Hoe aantrekkelijker de vergaderruimte, hoe vruchtbaarder het resultaat. Dat is de opzet van deze exclusieve vergaderlocatie in Oost-Vlaanderen. Meat Pack is de ideale omgeving voor een productieve dag in stijlvolle setting. Bovendien is er ook een prachtige ruimte voor ontspanning, inclusief biljarttafel én retrobar. Eigenaar Olivier Van de Vijver omschrijft de vergaderlocatie als het ‘nirwana van exclusief vergaderen’.


Sovilux mocht twee exclusieve meeting rooms inrichten met ultramoderne vergadersystemen. Beide vergaderzalen werd voorzien met een interactief scherm van i3technolgies. Dankzij deze nieuwe schermen is het mogelijk om flexibel samen te werken en te presenteren vanaf je eigen computer.


Daarnaast hebben de vergaderruimtes ook een nieuwe video conferencing oplossing. De Bose Videobar is een all-in-one oplossing voor audio- en video en zorgt ervoor dat iedereen in de vergaderzaal wordt gehoord en gezien!


Als final touch vernieuwden we nog de aanwezige geluidsinstallatie. De audio verdeelden we in verschillende zones en werden geïntegreerd met de huidige domotica. Dit maakt de bediening van het geluid een stuk makkelijker. Ideaal om achtergrondmuziek af te spelen tijdens het werk of om iets meer decibels te produceren na het werk.

117 weergaven

Op zoek naar een partner in audiovisuele beleving voor jouw zaak?

Wij contacteren jou!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page