/

AV-technologie met oog voor detail in bedrijfscentrum

In The Yard

Een knap staaltje van audiovisuele expertise en aandacht voor design. Zo zou je onze recente realisatie in het nieuwe bedrijfscentrum ‘In The Yard’ zonder schroom kunnen omschrijven. We begonnen met een grondige studie naar wat deze innovatieve workspace nodig heeft. Het resultaat is een totale audiovisuele integratie met intuïtieve touchscreens om de Audac-luidsprekers en diverse video-oplossingen te bedienen. In The Yard is een perfecte illustratie van hoe zorgvuldig ontworpen audiovisuele technologie de zakelijke omgeving kan transformeren.


Vergaderzalen en event space voor iedereen

“Hoe kunnen we onze meetingruimtes zo uitrusten dat zowel onze medewerkers, bezoekers als huurders zonder problemen gebruik kunnen maken van alle audiovisuele functies?” Met die vraag klopte Finnegan De Vuyst, projectmanager van In The Yard, aan bij Sovilux. Naast de meetingruimtes vereiste ook de event space de nodige aandacht, want die moest zowel webinars, live presentaties als evenementen mogelijk maken. Sovilux deed de studie en de voorstellen. Op basis van de behoeften en het budget van de klant kwamen we samen tot een ideale oplossing.

Onzichtbare AV-uitrusting in event space

De event space belichaamt een fusie van technologie en elegantie. Zowel de projector als het projectiescherm kunnen we in het plafond laten ‘opgaan’ zodat ze enkel zichtbaar zijn bij gebruik. De zaal werd ook uitgerust met een complete Q-sys videouitrusting die webinars, livestreams en hybride events mogelijk maakt. Voor optimale geluidskwaliteit en flexibiliteit hebben we draadloze microfoons en headsets toegevoegd, zodat sprekers vrij kunnen bewegen zonder zich zorgen te maken over kabels. Dit zorgt voor een naadloze en professionele presentatie-ervaring.

Yealink in board room en meetingruimtes

The board room van In The Yard hebben we uitgerust met Yealink externe microfoons en luidsprekers voor kristalhelder geluid, alsook een 4K PTZ-camera die automatisch inzoomt op sprekers voor dynamische videoconferencing. In de meetingruimtes installeerden we hoogwaardige Sony schermen en een Yealink meetingbar, een alles-in-één oplossing met geïntegreerde camera’s en speakers.

Ontspanning is key

Op de werkvloer moet ook ruimte zijn voor ontspanning. De prachtige daktuin hebben we voorzien van achtergrondmuziek met outdoor BOSE-speakers die we subtiel tussen de planten hebben weggewerkt. En de fitnessruimte? Die hebben we uitgerust met een bluetoothgestuurde audio-oplossing, waarmee de medewerkers tijdens het sporten eenvoudig hun eigen muziek kunnen afspelen, én een tv die streaming toelaat. Extra entertainment en motivatie gegarandeerd.


Geen onnodige toeters en bellen

Projectmanager van In The Yard, Finnegan De Vuyst, koos niet zomaar voor onze expertise. “Bij dit project hadden we een partner nodig die op de hoogte is van de nieuwste audiovisuele ontwikkelingen en tegelijkertijd ook nuchter en eerlijk de juiste oplossingen kan aanbieden zonder onnodige toeters en bellen.” De persoonlijke aanpak en vlotte communicatie met onze verkoper en de verantwoordelijke voor de installatie was een extra pluspunt.


Wordt jouw moderne bedrijfscentrum, event space of meetingruimte onze volgende toprealisatie? Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel.

 

/
Complete audiovisuele integratie in nieuw hoofdkantoor
Wegmarkeringen De Groote