Audiovisuele oplossingen voor horeca

Geluid, beeld en licht. De combinatie van deze drie elementen zijn allesbepalend voor de ambiance in een bar, restaurant, hotel of feestzaal. Da’s waar jij naar streeft, toch? Een onvergetelijke ervaring voor je klanten. Een plaats waar ze compleet uit de bol kunnen gaan, of juist volledig tot rust kunnen komen, afhankelijk van het type van je horeca-zaak.

Sovilux denkt samen met jou het volledige plaatje uit: van suggesties en ontwerp van de audiovisuele installaties, de plaatsing ervan tot het onderhoud achteraf. Want ook wanneer je zaak op volle toeren draait, blijven wij beschikbaar voor al je vragen en eventuele problemen.


Ontdek onze horeca realisaties

Horeca geluidsinstallatie voor binnen en buiten 


Of je nu de muziek wil laten knallen of kiest voor sfeervolle achtergrondmuziek, we bespreken samen met jou welke geluidsinstallatie het meest geschikt is voor je bar, restaurant, feestzaal of zelfs volledige hotel. In horecazaken is een goede akoestiek zeer belangrijk. Niets is zo storend als te luide muziek tijdens het dineren, of een haperende installatie tijdens het hoogtepunt van een dansfeest.

Sovilux werkt enkel met de beste Bose en AUDAC audio-installaties voor binnen en buiten op het terras.

Wil je verschillende ruimtes voorzien van andere muziek of de geluidssterkte manueel kunnen aanpassen in elke ruimte? Via ons multizone muziekinstallatie en een gemakkelijke bedieningsapplicatie is dat geen probleem.

We installeren zelfs de geluidsinstallatie voor je DJ booth! Een feest met uitstekende geluidsdekking gegarandeerd!

 

Verplaatsbare schermen & digital signage


Wil je jouw horecazaak laten meegaan met de moderne technologie op gebied van beeld? Dan kan je kiezen voor (verplaatsbare) schermen, zowel binnen als buiten, waarop je de video content of afbeeldingen kan laten afspelen.

Wil je een digitaal menubord? De laatste en meest innovatieve oplossing die je restaurant naar een hoger niveau tilt, zijn ongetwijfeld onze digital signage schermen! Daarop speel je met een enkele klik het menu af. Ideaal om ook je suggesties of menu van de dag onder de aandacht te brengen!

Sfeer- en ledverlichting

Na een grondig gesprek waarbij we luisteren welk idee jij voor ogen hebt, stellen we vervolgens een lichtstudie op. Alle ruimtes, afhankelijk van de grootte en het doel, hebben een ander type verlichting nodig om de juiste sfeer in die ruimte over te brengen.


We bieden tal van opties aan voor sfeer- en ledverlichting. Een goede lichtbalans in je café, restaurant, hotel, feestzaal of nachtclub zorgt ervoor dat je klanten na hun bezoek graag terugkeren.

Aparte wifinetwerken


Vergeet het belang van snelle IT-oplossingen niet. Zeker in hotels met conferentiezalen, waar een snelle wifiverbinding noodzakelijk is, kan je het je niet permitteren dat het internet vastloopt of slecht werkt. Maar ook in restaurants en cafés ervaren klanten het gebrek aan een goed werkende internetverbinding vaak als storend.

Om dergelijke problemen te vermijden kan je bij ons terecht voor de installatie van aparte wifinetwerken voor de klanten en het personeel. Minder kans op overbelasting, met een snellere verbinding als resultaat!

Geluid, beeld en licht tillen jouw café, restaurant, hotel of club naar een hoger niveau!


Contacteer ons!