top of page

IT infrastructuur

Automatisering, audiovisuele netwerken, wifi en internettelefonie

 

Denk eens even aan je geluidsinstallatie, presentatieapparatuur en tv-schermen. Daar horen waarschijnlijk heel wat afstandsbedieningen en schakelaars bij. En het is altijd zoeken hoe je alles weer aan de praat krijgt. Dat kan een stuk makkelijker.

 

Met sturing of automatisering laat je jouw audiovisuele installaties met elkaar communiceren. We integreren ze via wifi of vaste bekabeling tot een audiovisueel netwerk. Zo bedien je met 1 dashboard je licht, geluid en beeld. Met je computer, tablet of smartphone, zonder dat je daarvoor iets van techniek hoeft te kennen. Dat bespaart je tijd en stress.

 

Ben je op zoek naar een efficiënter telefoniesysteem of laat de wifi in je bedrijf je regelmatig in de steek? Met VoIP – internetbellen – telefoneer je goedkoper, gemakkelijker en veiliger via je vaste of draadloze internetverbinding en kun je je telefonie met je agenda, e-mail en andere toepassingen koppelen. En met een stabiele en betrouwbare wifiverbinding blijven niet alleen je audiovisuele installaties, ook je kassasystemen en andere toepassingen lopen als een Zwitsers uurwerk.

bottom of page