Audiovisuele oplossingen voor kantoren en bedrijven


Een zakelijke omgeving vereist een professionele uitstraling. Een goed uitgerust kantoor met kwalitatieve audiovisuele apparatuur zet meteen de toon, zowel voor je medewerkers als klanten.

Onze oplossingen op gebied van audio, video, licht en IT-infrastructuur geven je bedrijf een moderne, eigentijdse look and feel. Op maat van jouw wensen pakken we het hele gebouw aan. Van professionele geluidsinstallatie met al dan niet draadloos microfoonsysteem, over digital signage, interactieve whiteboards en (draadloze) projectieschermen, tot hippe ledverlichting en een handige IT-infrastructuur met verschillende wifinetwerken.

Kortom, wij zorgen voor een omgeving die (business klanten) een instant vertrouwen geeft. Een omgeving waarin je medewerkers met plezier werken.


Ontdek onze zakelijke realisaties

Geluidsinstallatie met (draadloos) microfoonsysteem


Kan muziek jouw dag ook volledig opfleuren? Word je happy wanneer je lievelingsliedje plots door de autospeakers of keukenradio schalt? Dat is niet anders op de werkvloer! Verschillende studies wijzen uit dat de juiste achtergrondmuziek in kantoorruimtes leidt tot een hogere productiviteit en meer werkgenot voor de werknemers.

Ook headsets met draadloze microfoons zijn een echte meerwaarde, zeker wanneer je vaak aan video conferencing doet. Een professionele geluidsinstallatie kan dus niet ontbreken in je bedrijf. Sovilux biedt verschillende opties aan, en rekening houdend met jouw wensen, installeren we de meest geschikte audioapparatuur

Video conferencing & (draadloos) presenteren


Bij video conferencing hoort natuurlijk ook beeld. Sovilux is gespecialiseerd in tal van verschillende video-installaties specifiek voor video conferencing.

Interactieve whiteboards en (draadloze) presentatieschermen met projector lenen zich dan weer perfect voor meetings of brainstormsessies, des te meer wanneer je kiest voor clickshare en airtame presentatiesystemen. Rondlopen en tegelijk presenteren, zonder gedoe met kabels!

Kies je voor verplaatsbare schermen, interactieve schermen of narrowcasting om de communicatie met je klanten gemakkelijker te maken? Of wil je digital signage installeren in het hele kantoorgebouw? Het is allemaal mogelijk

Ledverlichting


Verlichting in de kantoorruimte is een andere grote factor die de sfeer bepaalt, en dus het gemoed van je medewerkers en (business)klanten beïnvloedt. Kies voor ledverlichting, subtiel geïnstalleerd in het design. Strak, netjes en aanpasbaar aan de sterkte die jij wil.

Wifi voor medewerker en klant & (VoIP) telefonie

 

Je kan ervoor kiezen om 2 aparte wifinetwerken te installeren: een voor je klanten, partners of bezoekers en een voor je medewerkers. Zo verlaag je de kans op storingen en overbelaste netwerken!

Tot slot denk je ook best aan een upgrade van je telefonie. Zowel draadloze als vaste telefonie is een optie. Wist je dat we die zelfs met de bestaande installaties kunnen integreren? Daarnaast kan je ook kiezen voor VoIP telefonie of bellen via het internet. Gemakkelijk, flexibel én goedkoper dan traditionele telefonie.

Wij helpen je met een professionele audiovisuele uitrusting om zowel business partners, medewerkers als klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.


Contacteer ons!